Pamätáte si mäsové výrobky vyrábané skutočne predovšetkým z mäsa? Chcete si ich doma...
SkladomChcete vedieť, ako sa vyrábali mäsové výrobky pred znárodnením? Ako špičkovú úroveň...
SkladomOdborná publikácia z roku 1931 obsahuje 84 receptov údenárskych výrobkov, ktoré sa u...
SkladomUčebnica odborných škôl pokračujúcich pre mäsiarskych a údenárskych učňov, prevádza...
SkladomNajstaršie receptúry mäsových výrobkov z roku 1890.
SkladomTechnológie mäsa z roku 1892. Obsahuje 260 receptúr mäsových výrobkov európskej...
SkladomSúbor 192 receptov mäsových výrobkov prvýkrát vydaný v roku 1910.
SkladomSlovník obsahuje cca 2 000 termínov používaných v odbore spracovania mäsa od konca 19...
Skladom106 podrobných receptúr údenárskych výrobkov vyrábaných v našej republike v 30. rokoch...
SkladomKniha zo začiatku 20. storočia uvádza 115 receptúr mäsových výrobkov vyrábaných v...
SkladomChcete grilovať ako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka súťaže MasterChef Česko, nám na...
Leto je tu a k nemu patria aj výlety, ktoré nás stoja veľa energie, obzvlášť ak sa rozhodnete...
Ako býva naším dobrým zvykom – všetko, čo máme, musíme vyskúšať! Nášmu záťažovému testu sa...