Podpaľovanie a kúrenie 

Podpaľovanie a kúrenie

Uprednostňujete grilovanie na briketách alebo drevenom uhlí? Spoliehate sa viac na jednoduchý podpaľovač, alebo poriadny štartovací komín? Či už sú vaše preferencie akékoľvek, naša ponuka palív a podplovačov pre grily Weber vaše požiadavky dozaista splní. V ponuke nájdete napríklad špeciálne brikety pre grilovanie steakov, malý a veľký štartovací set s ktorých pomocou behom chvíľky rozžeravíte uhlíky do biela, alebo niekoľko druhov podpaľovacích kociek.

Súčasťou ponuky sú aj palivové prepážky a palivové nádoby Char-Basket pre nepriame grilovanie. Pomocou prepážok alebo nádob sa brikety rozmiestnia po stranách grilovacej vane a žiar v prostriedku nie je tak intenzívny. Nepriame grilovanie sa používa napríklad pri príprave väčších kusov mäsa, celých zvierat, pri dopekaní mäsa a rozpekaní hamburgerových žemlí či iného pečiva.

na stránku