Pizza pece na plyn 

Pizza pece na plyn

Pri pizza peciach na plyn nás zaujalo úplne jednoduché ovládanie a rýchlosť rozkúrenia pece na ideálnu teplotu na pečenie pizze. Je takmer totožné so zapaľovaním klasického plynového grilu – stačí stlačiť gombík a otočiť kolieskom. Na rozdiel od grilu sa však pec rozpáli rýchlejšie vďaka menším rozmerom a keramickému materiálu, ktorý perfektne akumuluje teplo.

Plynová pec na pizzu umožní pripraviť si Vaše obľúbené jedlo bez väčšej námahy s prácou s drevom, ako je to pri typických pizza peciach na drevo. Ale pozor, aj plynové pece sú určené na použitie vo vonkajších alebo veľmi dobre vetrate...

Zobraziť celý text

Pri pizza peciach na plyn nás zaujalo úplne jednoduché ovládanie a rýchlosť rozkúrenia pece na ideálnu teplotu na pečenie pizze. Je takmer totožné so zapaľovaním klasického plynového grilu – stačí stlačiť gombík a otočiť kolieskom. Na rozdiel od grilu sa však pec rozpáli rýchlejšie vďaka menším rozmerom a keramickému materiálu, ktorý perfektne akumuluje teplo.

Plynová pec na pizzu umožní pripraviť si Vaše obľúbené jedlo bez väčšej námahy s prácou s drevom, ako je to pri typických pizza peciach na drevo. Ale pozor, aj plynové pece sú určené na použitie vo vonkajších alebo veľmi dobre vetrateľných priestoroch.

Okrem pizze v plynovej peci pripravíte aj steaky, ryby alebo zeleninu, čo z nej robí multifunkčné zariadenie a využitie pre ňu nájdu aj tí, čo talianskym slaným koláčom neholdujú. Vďaka minimalistickému dánskemu designu bude pec ozdobou vašej záhrady.

Ukázať 1 - 10 z 10 produktov

Plynová pec na pizzu

Výhodou plynových pecí je jednoznačne kratšia doba rozpálenia ako pri drevených modeloch. Určite oceníte aj fakt, že PB fľaše zaobstaráte vo väčšine čerpacích staníc a záhradníctiev. Ani tie však nie je možné používať vo vnútri budovy. Horáky pecí sú navrhnuté tak, aby do nich išlo menej kyslíka než do klasických horákov používaných v domácnosti. Vďaka tomu má plameň žltú farbu, čo má hneď dve výhody. Prvá z nich je, že lepšie vidíte, čo sa vo vnútri pece deje. Žlté plamene sú tiež vyššie ako normálne, čo má za následok nahriatie hornej časti pece, ako je v pizzeriách obvyklé. Avšak, tento plameň tvorí viac oxidu uhličitého.

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít