Chcete vedieť, ako sa vyrábali mäsové výrobky pred znárodnením? Ako špičkovú úroveň...
SkladomPamätáte si mäsové výrobky vyrábané skutočne predovšetkým z mäsa? Chcete si ich doma...
SkladomOdborná publikácia z roku 1931 obsahuje 84 receptov údenárskych výrobkov, ktoré sa u...
SkladomUčebnica odborných škôl pokračujúcich pre mäsiarskych a údenárskych učňov, prevádza...
SkladomNajstaršie receptúry mäsových výrobkov z roku 1890.
SkladomTechnológie mäsa z roku 1892. Obsahuje 260 receptúr mäsových výrobkov európskej...
SkladomSúbor 192 receptov mäsových výrobkov prvýkrát vydaný v roku 1910.
SkladomSlovník obsahuje cca 2 000 termínov používaných v odbore spracovania mäsa od konca 19...
Skladom106 podrobných receptúr údenárskych výrobkov vyrábaných v našej republike v 30. rokoch...
SkladomKniha zo začiatku 20. storočia uvádza 115 receptúr mäsových výrobkov vyrábaných v...
SkladomSezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...