Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Vyberte si prosím oblasť, ktorá vás zaujíma:

  • 09.05.2017 Vladimír Č.

    Aké sú rozdiely medzi grilmi Genesis II E-310 a Spirit E-320?

    Dobrý deň, mám doma Weber Performer GBS a som lenivý rozkurovať drevené uhlie, takže by som si rád zadovážil plynový gril. Rozhodujem sa medzi Genesis II E-310 GBS s grilom Weber Spirit E-320 Original GBS. Môžete mi povedať, aké veľké plynové bomby sa do týchto modelov vojdú a aké sú medzi vytipovanými grilmi rozdiely, okrem toho že Spirit E-320 nemá iGrill 3? Vopred ďakujem za odpoveď.
  • 08.05.2017 Jakub M.

    Čím môžem čistiť gril z nerezovej ocele?

    Dobrý deň, mám doma nerezový gril Weber Genesis II LX S-640 a chcel som sa opýtať, čím mám čistiť časti grilu, ktoré sú z nerezovej ocele? Ďakujem za odpoveď.
  • 07.05.2017 Karel F.

    Ako spoznám, že plynová bomba uniká?

    Dobrý deň, môžete mi prosím poradiť, ako sa pri plynových fliaš kontroluje, či neunikajú? Vďaka za pomoc.
  • 02.05.2017 Lukáš U.

    Zmestí sa do plynového grilu Weber Q 3200 desaťkilová propán-butánová bomba?

    Dobrý deň, chcel som sa opýtať na možnosť umiestnenia propán-butánovej fľaše do útrob plynového grilu Weber Q 3200. Niekde som sa dočítal, že sa tam desaťkilová fľaša vojde, inde je zasa informácia, že sa musí použiť päťkilová bomba. Aký je teda maximálny rozmer na umiestnenie fľaše pod gril? Ešte uvažujem o kompozitnej fľaši s veľkosťou 58 cm. Zmestí sa tam? Ďakujem za odpoveď.
  • 02.05.2017 Radim B.

    Čo mám robiť pri prvom grilovaní?

    Dobrý deň, s manželkou sme k výročiu svadby dostali plynový gril Weber Genesis II LX S-340 a pretože nemáme s grilovaním veľa skúseností, chceli sme sa spýtať, či pri prvom grilovaní musíme dodržať nejaký zvláštny postup a ak áno, ako teda máme postupovať. Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 01.05.2017 Hana B.

    Dá sa vo vašom novom grile Kettle Plus grilovať aj nepriamo?

    Dobrý deň, uvažujeme o kúpe grilu Weber. Dá sa pri novom grile Weber Kettle Plus grilovať aj nepriamou metódou? Ďakujem za odpoveď.
  • 28.04.2017 Pavel S.

    Ako dlho vydrží bombička na rozpaľovanie brikiet pri grile Weber Performer Deluxe 57 cm?

    Dobrý deň, zvažujem kúpu kotlového grilu Weber Performer Deluxe GBS 57 cm a chcel som sa vás opýtať na informácie a vaše skúsenosti s plynovou kartušou na zapaľovanie. Ako dlho kartuša vydrží, respektíve cca koľko podpálení brikiet kartuša zvládne? Možno ju nahradiť napríklad dvojkilovou propán-butánovou fľašou alebo je možné kartušu opätovne plniť? Ďakujem za pomoc.
  • 27.04.2017 Ivan P.

    Budete tento rok organizovať kurzy grilovania?

    Dobrý deň, plánujete tento rok organizovať kurzy grilovania Grilakadémia? V minulosti som sa kurzu niekoľkokrát zúčastnil a mal by som oň záujem aj v tomto roku. Ak teda kurzy budete organizovať, môžete mi povedať, či sú ešte voľné miesta a čo sa bude grilovať? Ďakujem za odpoveď.
  • 25.04.2017 Vladimír K.

    Môže kefa Triangel poškriabať smaltovaný povrch?

    Dobrý deň, dostali sme od detí nový plynový gril Weber Q 3000. Teraz by sme si radi zakúpili nejaké príslušenstvo. Akú čistiacu kefu nám môžete odporučiť? Nemôže vo veľkej miere odporúčaná kefa Triangel svojimi oceľovými štetinami smaltovaný povrch poškriabať? A má váš liatinový tál na Weber grily Q 300/320 a 3000/3200 smaltovaný povrch? Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 20.04.2017 Jiří S.

    Sú vaše termosondy nehorľavé?

    Dobrý deň, mám doma Weber gril na drevené uhlie a zaujímalo by ma, či môžem mať sondu zapichnutú v mäse aj počas grilovania? Nemôže páľava nejako poškodiť merač? Nie je potrebné venovať termosonde zvláštnu pozornosť? Ďakujem za vašu odpoveď.

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít