Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu otázku. Každé mäso je potrebné pred údením naložiť. Dôležitý je však aj výber mäsa. Je lepšie siahnuť po tučnejšom bravčovom mäse. Vďaka tuku nehrozí, že by mäso bolo po údení príliš suché. Mäso nakladáme mokrým alebo suchým spôsobom. Poďme si najprv rozobrať suchý spôsob krok po kroku:
To bol návod na to, ako naložiť mäso do korenia na údenie na suchý spôsob, teraz prejdeme k mokrému spôsobu:
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom údenia teplým dymom alebo udiarní samotných, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...
Žádné produkty