Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu otázku. Každé mäso je potrebné pred údením naložiť. Dôležitý je však aj výber mäsa. Je lepšie siahnuť po tučnejšom bravčovom mäse. Vďaka tuku nehrozí, že by mäso bolo po údení príliš suché. Mäso nakladáme mokrým alebo suchým spôsobom. Poďme si najprv rozobrať suchý spôsob krok po kroku:
To bol návod na to, ako naložiť mäso do korenia na údenie na suchý spôsob, teraz prejdeme k mokrému spôsobu:
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom údenia teplým dymom alebo udiarní samotných, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Čo už všetci dobre vieme – domáca udiareň je tradičným av posledných rokoch opäť veľmi obľúbeným...
Pretože sa rýchlo blížia vianočné sviatky a koniec roka, pripomenieme si, ako to v tomto období...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Žádné produkty