Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Vyberte si prosím oblasť, ktorá vás zaujíma:

  • 28.02.2017 Michal Z.

    Prečo obal pre kotlové grily nepasuje tiež na Master-Touch?

    Dobrý deň, mám od vás doma kotlový gril Weber Master-Touch GBS 57 cm a teraz by som si k tomu chcel prikúpiť ochranný obal Standard pre kotlové grily 57 cm, ale na stránkach máte v produktovej karte napísané, že obal nie je určený pre gril Master- Touch. Zaujímalo by ma, v čom je problém a prečo nepasuje na môj gril. Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 26.02.2017 Daniel O.

    Aký plynový gril by ste mi odporučili?

    Dobrý deň, rád by som si u vás kúpil plynový gril Weber, ale potreboval by som poradiť. Grilujem na záhrade tak 2x do mesiaca a obvykle tak pre 6 až 8 ľudí, podľa toho ako sa zíde rodina. Z vašej ponuky som si vybral grily Q 3000 a pozdáva sa mi tiež Spirit E-210 či Spirit E-310. Ktorý z nich by ste mi doporučil? Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 01.02.2017 Martin Ž.

    Budete opäť predávať mangal sadu pre grily o priemere 57 cm?

    Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či máte alebo budete mať niekedy v budúcnosti na sklade mangal grilovaciu sadu pre grily na drevené uhlie o priemere 57 cm? Vopred ďakujem za odpoveď.
  • 01.02.2017 Milan V.

    Dá sa kompozitná plynová bomba znovu naplniť?

    Dobrý deň, môžete mi povedať, či sa dá naplniť kompozitná plynová bomba a koľko grilovaní vydrží plynová kartuša na gril Performer? Ďakujem za odpoveď.
  • 24.01.2017 Jan Š

    V čom sa líšia grily na drevené uhlie Original Kettle a Bar-B-Kettle?

    Dobrý deň, premýšľam o kúpe nového grilu. Nedávno som sa dozvedel o metóde nepriameho grilovania a chcel by som preto gril, ktorý je pre nepriame grilovanie prispôsobený. Cenový strop som si stanovil na 4 000 korún. Môžete mi prosím nejaký gril odporučiť? Aké sú rozdiely medzi Bar-B-Kettle a Original Kettle? A je súčasťou grilu tiež nejaké príslušenstvo? Ďakujem za odpoveď.
  • 24.01.2017 Milan H.

    Zlomil sa mi stred grilovacieho roštu, máte ho ako náhradný diel?

    Dobrý deň, mám taký problém. Zlomil sa mi stred grilovacieho roštu Weber 57 cm. Ten, miesto ktorého sa dá vložiť napr. liatinová panvica. Je možné u vás kúpiť nový? Ďakujem za odpoveď.
  • 18.01.2017 Jan Š

    Koľko váži pizza kameň a aká je jeho hrúbka?

    Dobrý deň, mal by som otázku na váš obdĺžnikový kameň na pizzu. Môžete mi povedať, aká je jeho váha a hrúbka? A z akého materiálu je plech pre kameň na pizzu? A jedná sa o originálne výrobky Weber? Ďakujem za odpoveď.
  • 18.01.2017 Zita V.

    Aké sú rozdiely medzi grilmi Compact Kettle a Bar-B-Kettle?

    Dobrý deň, aké sú rozdiely medzi grilmi Weber Bar-B-Kettle 57 cm a Compact Kettle 57 cm? Ďakujem za správu.
  • 06.12.2016 Petr P.

    Aké sú rozdiely medzi grilmi Spirit E-330 a Spirit S-320 Premium?

    Dobrý deň, v čom sa prosím líši plynový gril Weber Spirit E-330 Premium GBS a Weber Spirit S-320 Premium? Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 01.12.2016 Vít M.

    Môžete mi poslať už zostavený gril Master-Touch?

    Dobrý deň, mal by som záujem o kotlový gril Weber Master-Touch GBS. Bolo by možné poslať mi gril prepravnou firmou už v kompletne zloženom stave? Ďakujem za odpoveď.

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít