Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Vyberte si prosím oblasť, ktorá vás zaujíma:

  • 07.04.2017 Tomáš K.

    Má Spirit E-210 Original liatinový alebo smaltovaný rošt?

    Dobrý deň, mal by som záujem si u vás kúpiť gril Weber Spirit E-210 Original. Chcel by som si ale najprv overiť, či má tento gril liatinový rošt. Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 04.04.2017 Renáta C.

    Môžem si kúpiť rošt s vymeniteľným stredom o priemere 47 cm ako náhradný diel?

    Dobrý deň, rada by som sa opýtala, či bude tento rok možné dokúpiť ako náhradný diel mriežku s vymeniteľným stredom o priemere 47 cm, ktorý je teraz pri grile Weber Kettle Plus. Ďakujem za odpoveď.
  • 04.04.2017 Milan G.

    V čom sa líšia grily Bar-B-Kettle a Compact Kettle od Webera?

    Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, aký je rozdiel medzi grilmi Weber Compact Kettle 57 cm a grilom Weber Bar-B-Kettle, ktorý máte vo výpredaji? Ďakujem za odpoveď.
  • 04.04.2017 Pavel G.

    Aké sú rozmery liatinových roštov pre grily Spirit a Genesis?

    Dobrý deň, mohol by som sa opýtať, aké sú rozmery liatinových roštov od firmy Weber? Podľa produktových čísiel ide o rošty 8846, 8847 a 8848. Plánujem si postaviť na záhrade vlastný gril a chcel by som na ňom použiť jeden z týchto roštov. Vopred ďakujem za odpoveď.
  • 27.03.2017 Johana K.

    V čom sa líši stará a nová wok panvica?

    Dobrý deň, môžete mi prosím povedať, v čom sa líši stará a nová wok panvica Weber? Ďakujem za odpoveď.
  • 27.03.2017 Josef K.

    Unesie otáčací špíz pre kotlové grily osemkilové stehno?

    Dobrý deň, mám od vás kúpený gril a udiareň a teraz by som si k tomu rád prikúpil otáčací špíz pre kotlové grily od 57 cm za 4 999 korún. Môžete mi prosím povedať, koľko mäsa maximálne unesie otáčací špíz? Rád by som na špíze griloval napríklad stehno, ktoré bude mať okolo 8 kg. Unesie ho špíz? Ďakujem za informáciu.
  • 27.03.2017 Filip Š.

    Dajú sa kompozitné plynové fľaše plniť na LPG staniciach?

    Dobrý deň, mal by som otázku na kompozitné plynové bomby. Môžete mi povedať, či je možné fľaše legálne plniť na LPG staniciach? A dá sa kontrola hladiny pri plnení fľaše vykonávať opticky alebo je potrebné nejaké bezpečnostné zariadenie, ktoré nepustí dovnútra viac plynu než je 20% rezerva? Uvažujem totiž o kúpe fľaše do karavanu, kde by vďaka nízkej váhe a možnosti doplnenia kdekoľvek v Európe našla dobré uplatnenie.
  • 15.03.2017 Stano V.

    FUNGUJE TERMOSONDA IGRILL 3 AJ NA ANDROIDE?

    Dobrý deň, chcel by som si zaobstarať termosondu iGrill 3, ale neviem, či je kompatibilná so všetkými operačnými systémami. Mám na mobile operačný systém Android, bude prepojenie s týmto systémom fungovať? Ďakujem za odpoveď.
  • 03.03.2017 Michal G.

    Dá sa liatinový riad Weber používať aj na sklokeramickom sporáku alebo v teplovzdušnej rúre?

    Dobrý deň, môžete mi prosím povedať, či sa váš liatinový riad Weber dá používať aj na sklokeramickom sporáku alebo v teplovzdušnej rúre? Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 28.02.2017 Olga F.

    Aké veľké sú kompozitné plynové bomby?

    Dobrý deň, nedávno som sa dočítala o kompozitných plynových bombách, ktoré sú výhodnejšie ako klasické bomby a teraz vidím, že ich predávate aj vo vašom obchode. Môžete mi prosím povedať, aké sú podmienky prevzatia a aké sú rozmery (priemer a výška) spomínaných bômb 7,5 kg a 10 kg? Ďakujem za vašu odpoveď.

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít