Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu otázku. Keramické grily ako také sú veľmi všestranné. Aj milovníci údenín si v tomto prípade prídu na svoje.
Za pomoci dávkovača štiepok môžete kedykoľvek počas grilovania či údenia dodať mäsu dymovú arómu. Stačí dávkovač naplniť štiepkami a následne prestrčiť otvorom nachádzajúcim sa uprostred grilu. Zatiahnutím za spodnú časť dávkovača, odstránite dno a vzniknutým priestorom štiepky spadnú do rozpáleného grilu. Pred vložením štiepok do grilu ich nezabudnite na minimálne 30 minút namočiť do studenej vody.
Gril Monolith Classic PRO-Serie 2.0 so stojanom
Vzhľadom na to, že teplo z keramického grilu nemá veľmi kam unikať, je tu možné iba údenie horúcim dymom. Udiarne majú oproti keramickým grilom možnosť dostať sa na nižšiu teplotu napríklad vďaka dochladzovaču dymu, ktorý predĺži cestu dymu do udiarne a vďaka tomu nie je v udiarni taká vysoká teplota.
Medzi najpoužívanejšie údiace štiepky patria:
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom grilov alebo samotného grilovania, neváhajte a obráťte sa na nás. Môžete volať na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...
Žádné produkty