Naša odpoveď:
Liatinový rošt pre kotlové grily Napoleon vhodný do grilov na drevené uhlie s priemerom 57 cm
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu otázku. Rozpálená liatina má oproti nerezu tú výhodu, že si dlho drží teplotu. To je dôležité predovšetkým pri steakoch, pri ktorých sa môže stať, že sa povrch panvice, alebo v tomto prípade roštu vplyvom mäsa príliš rýchlo ochladí a steak sa potom dostatočne nezatiahne. Okrem toho, že si na dlho rozpálenom liatinovom rošte či liatinovej doske pripravíte skvelé šťavnaté steaky, ušetríte aj na palive. Keď je liatina dostatočne rozpálená nie je pod ňou nutné toľko kúriť.
Čerešničkou na torte je potom vzor na mäse, ktorý liatina vytvorí a ktorým oslníte nejednu návštevu. Aby sa Vám vzor na mäse vytvoril musíte mäso nechať na liatine aspoň 3-4 minúty položené, kým samo „neodskočí“ a až potom ho obrátiť. Dôležité je neobracať mäso silou. Pokiaľ sa obrátiť nedá, je to signál, že musí na rošte ešte chvíľu vydržať.
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom grilov na drevené uhlie alebo samotného grilovania, neváhajte a obráťte sa na nás. Môžete volať na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...
Žádné produkty