Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Vyberte si prosím oblasť, ktorá vás zaujíma:

  • 29.02.2016 Stanislav M.

    Rozdiely medzi stojanmi na hydinu

    Dobrý deň, na vašich stránkach som videl viac druhov stojanov na hydinu, môžete mi prosím popísať, v čom sa líšia, a ktorý z nich je pre grilovanie najvhodnejší? Ďakujem za ochotu.
  • 26.02.2016 Petr B.

    Vykurovacia špirála pre gril Q 140

    Dobrý deň, stala sa nám taká nepríjemnosť. U elektického grilu Weber Q 140 sa nám poškodilo výhrevné teleso a prebíja na kostru. Máte tento náhradný diel skladom? Ďakujem za odpoveď.
  • 23.02.2016 Vladimíra Č.

    Rozmery lopatky na pizzu Weber

    Dobrý deň, môžete mi prosím vysvetliť, aký rozmer má Weber lopatka na pizzu? Zaujímajú ma ako rozmery rukoväte, tak nerezovej plochy. Ďakujem za odpoveď.
  • 22.02.2016 Michael S.

    Sada 3v1 pre plynové grily Weber

    Dobrý deň, je možné použiť sadu 3v1 aj pre gril Weber Spirit E-320 Original? Ďakujem za odpoveď.
  • 17.02.2016 Petr V.

    Pripojenie grilu na PB fľašu

    Dobrý deň, mám doma váš plynový gril Weber a teraz by som k nemu rád pripojil propán-butánovú bombu namiesto doterajšej kartuše. Poradíte mi, kde sa dá kúpiť pripojovací set? Ďakujem za odpoveď.
  • 16.02.2016 Antonín N.

    V čom sa líšia grily Weber One-Touch Original a Original Kettle?

    Dobrý deň, aké sú rozdiely (okrem ceny) medzi grilmi Weber One-Touch Original 47 cm a Original Kettle 47 cm? Sú u oboch grilov palivové prepážky? Ďakujem za odpoveď.
  • 15.02.2016 Zdeněk B.

    Dá sa grilovacie centrum Summit používať aj v reštaurácii?

    Dobrý deň, rád by som sa informoval na vaše grilovacie centrum Summit. Som prevádzkovateľom reštaurácie a rád by som ju na tohtoročnú sezónu rozšíril o vonkajší gril bar. Preto sa pýtam, spĺňa grilovacie centrum Summit normy pre reštauračnú prevádzku? Ďakujem za odpoveď.
  • 14.02.2016 František K.

    Na ktoré grily pasuje ochranný obal č. 7455?

    Dobrý deň, chcem sa opýtať, na ktoré grily pasuje ochranný obal s katalógovým číslom 7455? Ďakujem za odpoveď.
  • 12.02.2016 Jakub W.

    Gril so žulovou doskou a dreveným obkladom

    Dobrý deň, na vašich stránkach ma zaujal gril Genesis s dreveným obložením a žulovou doskou a rád by som sa preto opýtal, či je možné dostať aj iný gril v takomto nadštandardnom prevedení. A bolo by možné použiť na dosku aj iný materiál ako žulu? Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 12.02.2016 Vladimír G.

    Aké sú rozdiely medzi grilmi Bar-B-Kettle a Compact Kettle?

    Dobrý deň, chcel by som si kúpiť gril na drevené uhlie a rád by som sa informoval, aký je rozdiel okrem veľkosti medzi grilmi Bar B Kettle a Compact kettle. Prípadne, ktorý z týchto grilov by ste mi odporučili pre víkendové grilovanie na chate. Ďakujem za odpoveď.

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít