Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Vyberte si prosím oblasť, ktorá vás zaujíma:

  • 09.02.2016 Jiří S.

    Predáva sa gril Weber Q 2200 v Českej a Slovenskej republike?

    Dobrý deň, je možné u vás zakúpiť plynový gril Weber Q 2200? V susednom Nemecku je bežne dostupný, ale v Českej a Slovenskej republike som naň doteraz nenarazil. Gril mi vyhovuje predovšetkým vďaka veľkosti roštu.
  • 08.02.2016 Jakub P.

    Kedy bude otvorená nová predajňa?

    Dobrý deň, na vašich internetových stránkach máte uvedené, že predajňa v OC Harfa je uzavretá z dôvodu prestavby predajne. Chcem sa preto spýtať, kedy bude predajňa opäť otvorená. Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 07.02.2016 Robert K.

    Predávate grilovacie rošty s vymeniteľným stredom ako samostatný tovar?

    Dobrý deň, predávate grilovacie rošty s vymeniteľným stredom ako samostatný tovar? Rád by som si zaobstaral pizza kameň a wok panvicu, ale môj gril je vybavený obyčajným roštom. Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 04.02.2016 Jáchym L.

    Gril s dreveným obložením a žulovou doskou

    Dobrý deň, na vašich webových stránkach som si všimol plynový gril s dreveným obložením a žulovou doskou a rád by som sa opýtal, či podobnú úpravu ponúkate aj u iných typov grilov, než ktorý máte na webe odfotený. Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 03.02.2016 Filip S.

    Odporučíte mi nejaké čistiace prostriedky na grily z ušľachtilej ocele?

    Dobrý deň, môžete mi odporučiť nejaké šetrné čistiace prostriedky na môj gril Summit S-470 z ušľachtilej ocele? Bol pomerne drahý a nerád by som ho nešetrnou manipuláciou poškodil. Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 02.02.2016 Přemek V.

    Zmestí sa do grilu Master-Touch celé prasa?

    Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či sa vo vašom grile Weber Master-Touch dá ugrilovať celé prasiatko. Ďakujem za odpoveď.
  • 01.02.2016 Marcel H.

    Ochranný obal na ohnisko Fireplace

    Dobrý deň, páčia sa mi vaše ochranné obaly na grily Weber. Chcem sa opýtať, či predávate obaly na všetky typy grilov vrátane obalu na umelé ohnisko Fireplace?
  • 30.01.2016 Vlastimil Ř.

    Budú tento rok kurzy grilovania?

    Zdravím, máte v pláne zase kurzy grilovania ako vlani v lete? V minulom roku som sa nestihol včas prihlásiť, tak by som to tento rok rád napravil. Vďaka za odpoveď.
  • 27.01.2016 Radka F.

    Porucha na plynovom grile Q 3000

    Dobrý deň, mám problém s grilom Weber Q 3000 a potrebovala by som od vás poradiť. Pravidelne sa mi stáva, že horáky grilu horia len veľmi malým, mihotavým plameňom, a to aj vtedy, keď sú regulačné gombíky v polohe pre silný plameň. Netušíte, čím by táto závada mohla byť spôsobená? Ďakujem.
  • 27.01.2016 Pavel Novotný

    Čistenie elektrického grilu

    Dobrý deň, mám elektrický gril Weber Q140 a chcel som sa vás opýtať, či je možné tento gril pyrolyticky čistiť v rúre. Akú teplotu maximálne vydrží?

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít