Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Vyberte si prosím oblasť, ktorá vás zaujíma:

  • 23.01.2016 Martina F.

    Príslušenstvo ku grilom Weber

    Dobrý deň, mohli by ste mi odporučiť nejaké príslušenstvo pre grily Weber? Pred časom sme si kúpili nový gril Weber a radi by sme k nemu teraz prikúpili nejaké doplnkové komponenty. Ďakujem.
  • 14.01.2016 Sára K.

    Predávate aj kuchárky a príručky o grilovaní?

    Dobrý deň, kúpila som priateľovi k vianociam moderný plynový gril, ale je to úplný začiatočník a ešte sa s ním nenaučil pracovať. Preto som sa vás chcela opýtať, či predávate tiež kuchárky a príručky o grilovaní?
  • 30.10.2015 René L.

    Čistenie elektrického grilu

    Dobrý deň, mám elektrický gril Weber Q140 a chcel som sa vás opýtať, či je možné tento gril pyrolyticky čistiť v rúre. Akú teplotu maximálne vydrží?
  • 21.09.2015 Zbyšek Č.

    Máte skladom nerezový grilovací rošt pre Weber Spirit E-210?

    Dobrý deň, mám doma gril Weber Spirit E-210 Classic a rád by som ho rozšíril o BBQ System. Zaujíma ma preto, či sa predáva originál drôtený rošt pre tento typ grilu. Prípadne, či je možné upraviť drôtený rošt pre Spirit E-320 tak, aby pasoval na môj gril Weber. Je hĺbka roštov u oboch typov grilov rovnaká? Ďakujem za odpoveď.
  • 14.09.2015 Daniel B.

    Dostupnosť udiarne Weber Smokey Mountain Cooker

    Dobrý deň, chcel by som sa vás opýtať na základné parametre udiarne Weber Smokey Mountain Cooker, a či ju máte aktuálne skladom. Ďakujem.
  • 30.08.2015 Vítězslav T.

    Fľaky na poklope kotlového grilu

    Dobrý deň, pred nedávnom som si vo vašej predajni v obchodnom centre Galéria Harfa zakúpil kotlový gril Weber One-Touch Original. Po niekoľkonásobnom použití sa ale na poklope objavili fľaky. Môžete mi poradiť, od čoho tie fľaky na poklope sú a či idú nejako odstrániť? Ďakujem.
  • 11.08.2015 Ivan R.

    Príliš rozpálený gril

    Dobrý deň, asi pred piatimi rokmi sme si u vás so ženou kúpili gril Weber Original Kettle. Pretože sme s ním boli obaja spokojní, rozhodli sme si zaobstarať na tohtoročnú sezónu gril nový. Bohužiaľ sa už zo začiatku užívania dostavili nečakané problémy. Gril je príliš rozpálený, horšie sa s ním manipuluje a podstatný vplyv to má aj na prípravu mäsa a ďalších jedál. Poradíte mi prosím, ako tento problém vyriešiť? Ďakujem.
  • 27.05.2015 Michal L.

    Predávate jednorazové alebo cestovné grily?

    Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či predávate taktiež jednorazové alebo prenosné grily. Môžete mi nejaký odporučiť? Rád by som sa ale vošiel do finančného limitu 3 000 korún.
  • 10.04.2015 Jarda M.

    Kde máte na griloch štítok s čiarovým a produktovým kódom?

    Dobrý deň, kde nájdem taký ten štítok s výrobným číslom a čiarovým kódom? Potrebujem kúpiť náhradný diel a neviem ako mám v toľkých súčiastkach hľadať tú svoju.
  • 08.04.2015 Matouš S.

    Prečo môj gril horí nerovnomerne?

    Dobrý deň, mám doma plynový gril Weber a pri grilovaní sa mi zdá, že jedna časť grilu vydáva intenzívnejší žiar ako druhá, čo výrazne komplikuje prípravu jedla. Poradíte mi prosím, čím by to mohlo byť a ako by sa to prípadne dalo opraviť? Ďakujem.

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít