Pečie sa pizza lepšie na keramickom kameni alebo liatinovom táli?

Dobrý deň, môžete mi prosím poradiť? Je na pečenie pizze na grile lepší keramický kameň na pizzu alebo liatinový tál? Pre liatinový tál by som našiel viac využití, ale neviem, ako by sa na ňom robila pizza. Dokážete mi poradiť? Ďakujem za pomoc.
07.06.2019 Ján H.

Naša odpoveď:

Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Všeobecne je pre pečenie pizze najlepší kameň z keramického kordieritu. Ten stačí posypať múkou, poriadne rozpáliť a môžete začať piecť. Liatinový tál je možné na pečenie pizze použiť tiež. Ale treba dávať pozor, aby sa liatinový nerozpálil až príliš, pizza by sa potom mohla ľahko spáliť.

Pečie sa pizza lepšie na keramickom kameni alebo liatinovom táli?

V prípade, že budete mať o kameň na pizzu či liatinový tál záujem, alebo keby ste sa chceli spýtať ešte na niečo iné, neváhajte sa na nás obrátiť. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej je vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo nás môžete navštíviť v našej kamennej predajni Weber World Vladeko, kde sa vám bude osobne venovať jeden z našich technických poradcov.

Pečie sa pizza lepšie na keramickom kameni alebo liatinovom táli?

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít