Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Vyberte si prosím oblasť, ktorá vás zaujíma:

  • 19.01.2023 František Š.

    MÔŽU SA LIATINOVÉ ROŠTY GRILU CAMPINGAZ UMÝVAŤ V UMÝVAČKE RIADU?

    Dobrý deň, rád by som si kúpil plynový gril Campingaz 4 Series Classic LS Plus D. Gril sa mi veľmi páči, ale chcel by som sa opýtať, či je možné umývať liatinový rošt v umývačke riadu. Je to možné, alebo sa rošt musí umývať ručne? Čítal som, že prostriedky používané v umývačke sú pre liatinu príliš agresívne a povrch roštu začne korodovať. Ako to teda je? Ďakujem za odpoveď.
  • 13.01.2023 Bohumil N.

    AKÁ PLYNOVÁ BOMBA SA ZMESTÍ DO GRILU CAMPINGAZ 2 SERIES CLASSIC LX VARIO?

    Dobrý deň, mal by som záujem o váš plynový gril Campingaz 2 Series Classic LX Vario, ale najprv by som sa chcel opýtať, či sa do poličky pod grilom zmestí päťkilová, prípadne aj desaťkilová plynová fľaša. Ďakujem za odpoveď.
  • 12.01.2023 Marcela B

    AKÝ STOLÍK KÚPIŤ K UDIARNI BORNIAK?

    Dobrý deň, chcela by som manželovi kúpiť udiareň Borniak. Máte v ponuke aj stôl, na ktorý by bolo možné udiareň postaviť? Ďakujem.
  • 04.01.2023 Vlasta P.

    JE PRE ZIMNÉ GRILOVANIE V GRILE CAMPINGAZ LEPŠÍ PROPÁN ALEBO BUTÁN?

    Dobrý deň, mám doma na záhrade plynový gril Campingaz 3 Series Woody L a tento rok sa chystám na prvé zimné grilovanie. Chcem sa opýtať, je nejaký rozdiel, keď gril napájate pomocou propánu alebo butánom? Ďakujem za odpoveď.
  • 20.12.2022 Petr F.

    AKO MÁM ZAZIMOVAŤ PLYNOVÝ GRIL CAMPINGAZ?

    Dobrý deň, máme od vás plynový gril Campingaz s originálnym obalom. Chcel som sa opýtať, ako mám gril skladovať cez zimu? Môžem ho nechať vonku pod krytou pergolou aj so zapojenou plynovou fľašou s uzavretým ventilom? Nehrozí grilu alebo plynovej fľaši cez zimu nejaké poškodenie? Ďakujem za odpoveď.
  • 14.12.2022 Jan Z.

    POŠLETE MI NOVÚ PLYNOVÚ BOMBU KU GRILU CAMPINGAZ NA DOBIERKU?

    Dobrý deň, mám od vás plynový gril Campingaz, ale prednedávnom mi došla u vás zakúpená plynová bomba. Môžete mi poslať novú plynovú fľašu na dobierku? Ďakujem za odpoveď.
  • 07.12.2022 Ján V.

    AKÝ STÔL DOKÚPIŤ K UDIARNI BRADLEY?

    Dobrý deň, nemáte v ponuke nejaký podstavec alebo stôl, na ktorý by sa dala postaviť udiareň Bradley Smoker 6? Rád by som si udiareň kúpil, ale nechce sa mi k nej zohýnať. Dá sa k stolu prikúpiť aj bočná polička, aby bolo kam odložiť nádoby s mäsom?
  • 05.12.2022 Dušan M.

    AKO DLHO VYDRŽÍ SUŠENÉ MÄSO Z ELEKTRICKEJ UDIARNE?

    Dobrý deň, chceli by sme skúsiť v elektrickej udiarni pripraviť jerky. Kolegyňa, ktorá nám pomáhala udiareň vybrať, hovorila, že je to možné. Dočítal som sa, že takto pripravené sušené mäso vydrží pokojne aj celý rok. Príde mi to až neuveriteľne dlho. Čím je to spôsobené? Dá sa rovnaký výsledok dosiahnuť sušením mäsa v elektrickej udiarni?  
  • 02.12.2022 Olga H.

    VYMIEŇATE PRÁZDNE PLYNOVÉ BOMBY CAMPINGAZ 907 ZA PLNÉ?

    Dobrý deň, vykonávate u vás v predajni výmenu fliaš Campingaz 907? Ďakujem za odpoveď.
  • 01.12.2022 Juraj B.

    AKO PRENASTAVIŤ JAZYK V APLIKÁCII SONDY MEATER?

    Dobrý deň, pred týždňom som u Vás kúpil teplomer Meater. Všetko dorazilo v poriadku, ale mám problém s aplikáciou teplomera. Neviem prečo, ale aplikácia mi vždy nabehne v anglickom jazyku. Dá sa to nejako prenastaviť aspoň na češtinu, keď slovenčina v aplikácii nie je?

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít