Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Otázky z oblasti Udiarne a údenie

Späť na prehľad
  • 28.04.2023 Ondrej M.

    MÔŽEM POUŽÍVAŤ UDIACU ŠTIEPKU BORNIAK V UDIACEJ PIŠTOLI?

    Dobrý deň, od manželky som dostal k narodeninám údiacu pištoľ. Dajú sa do nej použiť udiace štiepky od Borniak? Predávate nejakú nádobu, v ktorej by sa dalo pištoľou údiť. Ďakujem za odpoveď.
  • 04.04.2023 Zdeno J.

    AKO OCHRÁNIŤ ELEKTRICKÚ UDIAREŇ PRED DAŽĎOM A SNEHOM?

    Dobrý deň, rád by som si u vás kúpil elektrickú udiareň. Bohužiaľ, nemám žiadnu pergolu, pod ktorú by som ju postavil. Existuje nejaké zastrešenie, ktoré bude chrániť udiareň pred dažďom a snehom počas údenia? Keď nebudeme údiť, schováme udiareň do kôlne.
  • 30.03.2023 Václav S.

    AKÚ STRIEŠKU SI ZADOVÁŽIŤ K UDIARNI KAISER 80?

    Dobrý deň, mám udiareň Kaiser 80. Zháňam striešku, ktorá by ju ochránila proti dažďu. Na vašom e-shope som našiel jednu od výrobcu Borniak. Dokážete mi povedať, či bude na moju udiareň pasovať? Rozmery udiarne sú 38,5 x 86 x 41 cm. Premýšľal som aj o obale. Oplatí sa na udiareň zaobstarať? Nemáte náhodou na sklade nejaký, ktorý by na tú moju pasoval?
  • 15.03.2023 Karol N.

    AKÉ UDIACE TYČE PASUJÚ DO UDIARNE BRADLEY SMOKER 4 DIGITÁLNEJ?

    Dobrý deň, na vašom webe som našiel tyče do udiarne, ktoré majú presne rozmer, ktorý potrebujem, to je 38 cm. Doma mám udiareň Bradley Smoker 4 digitálnu, akurát tie, čo som našiel sú pre udiarne Borniak 70. Mohli by ste mi prosím overiť, že to do tej udiarne naozaj pasuje.
  • 03.03.2023 Petr Č.

    JE PRI UDIARNI BORNIAK UWDS-70 OCHLADZOVAČ DYMU NEREZOVÝ ALEBO ALUZINKOVÝ?

    Dobrý deň, chcel som sa opýtať, či prevedenie generátora dymu a ochladzovača pri nerezovej udiarni Borniak UWDS-70 je tiež v nereze? Je v dodávke flexibilný dymovod?
  • 12.01.2023 Marcela B

    AKÝ STOLÍK KÚPIŤ K UDIARNI BORNIAK?

    Dobrý deň, chcela by som manželovi kúpiť udiareň Borniak. Máte v ponuke aj stôl, na ktorý by bolo možné udiareň postaviť? Ďakujem.
  • 07.12.2022 Ján V.

    AKÝ STÔL DOKÚPIŤ K UDIARNI BRADLEY?

    Dobrý deň, nemáte v ponuke nejaký podstavec alebo stôl, na ktorý by sa dala postaviť udiareň Bradley Smoker 6? Rád by som si udiareň kúpil, ale nechce sa mi k nej zohýnať. Dá sa k stolu prikúpiť aj bočná polička, aby bolo kam odložiť nádoby s mäsom?
  • 05.12.2022 Dušan M.

    AKO DLHO VYDRŽÍ SUŠENÉ MÄSO Z ELEKTRICKEJ UDIARNE?

    Dobrý deň, chceli by sme skúsiť v elektrickej udiarni pripraviť jerky. Kolegyňa, ktorá nám pomáhala udiareň vybrať, hovorila, že je to možné. Dočítal som sa, že takto pripravené sušené mäso vydrží pokojne aj celý rok. Príde mi to až neuveriteľne dlho. Čím je to spôsobené? Dá sa rovnaký výsledok dosiahnuť sušením mäsa v elektrickej udiarni?  
  • 30.11.2022 Daniel M.

    AKO UDIŤ V PLYNOVOM GRILE ZA POMOCI DYMBOXU?

    Dobrý deň, narazil som na internete na obrázok, kde je dymbox pripojený k plynovému grilu. Máte s tým skúsenosti? Dokázali by ste mi, prosím, vysvetliť, ako sa v grile údi?
  • 27.10.2022 Jan T.

    AKO SA REGULUJE TEPLOTA V ELEKTRICKEJ UDIARNI PRI ÚDENÍ STUDENÝM DYMOM?

    Dobrý deň, rád by som skúsil v elektrickej udiarni údiť za pomoci studeného dymu. Mohli by ste mi prosím poradiť, ako regulovať teplotu v udiarni?

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít