Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Údenie v kotlovom grile je veľmi jednoduché. Stačí, keď dávku údiacich lupienkov namočíte a necháte nasiaknuť vodou, aby pri kontakte s rozžeravenými briketami hneď neprehoreli. Namočené údiace lupienky Weber potom voľne položíte na rozžeravené brikety a môžete začať údiť. Aby dym dobre prestupoval grilovaným pokrmom, je nutné aby bol gril počas procesu údenia uzavretý. Údiace lupienky môžete tiež položiť voľne na grilovací rošt, ale musíte potom počítať s dlhšou dobou údenia, než keby boli na rozžeravených briketách alebo drevenom uhlí. Na výber je celkom šesť rôznych príchutí. Okrem údiacich lupienkov vám môžeme ponúknuť tiež údiace doštičky z cédrového dreva, ktoré sa môžu používať opakovane a skvele sa na nich pripravuje napríklad losos alebo iné ryby. Pre inšpiráciu prikladáme odkazy na dva recepty, u ktorých sme rôzne metódy údenia vyskúšali v praxi. Jeden recept je na údeného lososa, druhý na údeného kapra. V prípade vášho záujmu o údiace lupienky alebo doštičky, alebo keby ste mala nejaké ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať. Môžete sa na nás obrátiť prostredníctvom zákazníckej linky, využiť môžete tiež náš kontaktný online formulár alebo sa môžete zastaviť priamo v našej kamennej predajni Weber World v Tachloviciach (medzi Zličínem a Rudnou pri Prahe).
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...
Žádné produkty