Počet porcií: podľa počtu rýb
Náročnosť: jednoduché
Čas prípravy: 1 hodina
Suroviny:
Postup: Čerstvé ryby umyjeme a osušíme. Osolíme a soľ prstami poriadne votrieme zvonku aj zvnútra do ryby. Necháme odležať cca 30 minút, medzitým rozpálime gril a na grilovací rošt nakladieme namočené štiepky. Nasolené ryby ukladáme do stredu grilu, grilujeme metódou nepriameho grilovania po dobu cca 45 minút. Rybu môžeme podávať ako teplú tak i studenú s obľúbeným pečivom.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...