Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Otázky z oblasti Servis grilov

Späť na prehľad
  • 18.04.2016 Jaroslav K.

    Ako sa plní kompozitná plynová bomba?

    Dobrý deň, poradíte mi, ako sa plní kompozitná plynová bomba (7,5 kg) z vašej ponuky? Ešte som sa s týmto typom plynovej bomby nestretol. Ďakujem za vašu pomoc.
  • 04.04.2016 Olga K.

    Koľko stojí poštovné na Slovensko?

    Dobrý deň, chcela by som sa informovať, či by bolo možné tento výrobok zaslať aj na Slovensko a aký by bol poplatok navyše, ak by to bolo možné. Ďakujem.
  • 17.02.2016 Petr V.

    Pripojenie grilu na PB fľašu

    Dobrý deň, mám doma váš plynový gril Weber a teraz by som k nemu rád pripojil propán-butánovú bombu namiesto doterajšej kartuše. Poradíte mi, kde sa dá kúpiť pripojovací set? Ďakujem za odpoveď.
  • 27.01.2016 Radka F.

    Porucha na plynovom grile Q 3000

    Dobrý deň, mám problém s grilom Weber Q 3000 a potrebovala by som od vás poradiť. Pravidelne sa mi stáva, že horáky grilu horia len veľmi malým, mihotavým plameňom, a to aj vtedy, keď sú regulačné gombíky v polohe pre silný plameň. Netušíte, čím by táto závada mohla byť spôsobená? Ďakujem.
  • 30.08.2015 Vítězslav T.

    Fľaky na poklope kotlového grilu

    Dobrý deň, pred nedávnom som si vo vašej predajni v obchodnom centre Galéria Harfa zakúpil kotlový gril Weber One-Touch Original. Po niekoľkonásobnom použití sa ale na poklope objavili fľaky. Môžete mi poradiť, od čoho tie fľaky na poklope sú a či idú nejako odstrániť? Ďakujem.
  • 11.08.2015 Ivan R.

    Príliš rozpálený gril

    Dobrý deň, asi pred piatimi rokmi sme si u vás so ženou kúpili gril Weber Original Kettle. Pretože sme s ním boli obaja spokojní, rozhodli sme si zaobstarať na tohtoročnú sezónu gril nový. Bohužiaľ sa už zo začiatku užívania dostavili nečakané problémy. Gril je príliš rozpálený, horšie sa s ním manipuluje a podstatný vplyv to má aj na prípravu mäsa a ďalších jedál. Poradíte mi prosím, ako tento problém vyriešiť? Ďakujem.
  • 10.04.2015 Jarda M.

    Kde máte na griloch štítok s čiarovým a produktovým kódom?

    Dobrý deň, kde nájdem taký ten štítok s výrobným číslom a čiarovým kódom? Potrebujem kúpiť náhradný diel a neviem ako mám v toľkých súčiastkach hľadať tú svoju.
  • 08.04.2015 Matouš S.

    Prečo môj gril horí nerovnomerne?

    Dobrý deň, mám doma plynový gril Weber a pri grilovaní sa mi zdá, že jedna časť grilu vydáva intenzívnejší žiar ako druhá, čo výrazne komplikuje prípravu jedla. Poradíte mi prosím, čím by to mohlo byť a ako by sa to prípadne dalo opraviť? Ďakujem.

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít