Naša odpoveď:
Dobrý deň, u plynového grilu zvoľte tento postup. Najskôr počkajte, až bude gril na dotyk úplne studený. Potom vyberte flavorizéry, zapáľte horáky a sledujte plamene. Ak plameň nebude horieť na všetkých horákoch rovnomerne, je možné, že je vnútorná strana niečím zablokovaná. Preto dôkladne skontrolujte horák a plynové trysky a ak je horák zanesený a plynové trysky zablokované, tak ho vyčistite, respektíve trysky uvoľnite. Dôvodov, prečo gril sála teplo nerovnomerne môže byť ale viac. Vďaka otvoru u zapaľovania na horákoch býva pravá časť grilu zhruba o 4°C teplejšia ako ľavá strana. Môže sa ale stať, že teplejšia bude ľavá strana grilu, zvyčajne to býva spôsobené vplyvom silnejšieho vetra, ktorý teplo rozfúka pozdĺž horáka. Gril môžete buď otočiť o deväťdesiat stupňov, alebo ho postaviť na nejaké záveterné miesto. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.
Neviete, čím by ste mohli svojej návšteve vyraziť dych? Vianočka z klobás to urobí za vás! Ako...
Radi údite? Máte v rodine milovníkov údenín? A neviete, čím ich obdarovať? Máme pre vás ďalší tip...
To už všetci dobre vieme – domáca údiarňa je tradičný a v posledných rokoch opäť veľmi obľúbený...
Žádné produkty