Naša odpoveď:
Dobrý deň, u plynového grilu zvoľte tento postup. Najskôr počkajte, až bude gril na dotyk úplne studený. Potom vyberte flavorizéry, zapáľte horáky a sledujte plamene. Ak plameň nebude horieť na všetkých horákoch rovnomerne, je možné, že je vnútorná strana niečím zablokovaná. Preto dôkladne skontrolujte horák a plynové trysky a ak je horák zanesený a plynové trysky zablokované, tak ho vyčistite, respektíve trysky uvoľnite. Dôvodov, prečo gril sála teplo nerovnomerne môže byť ale viac. Vďaka otvoru u zapaľovania na horákoch býva pravá časť grilu zhruba o 4°C teplejšia ako ľavá strana. Môže sa ale stať, že teplejšia bude ľavá strana grilu, zvyčajne to býva spôsobené vplyvom silnejšieho vetra, ktorý teplo rozfúka pozdĺž horáka. Gril môžete buď otočiť o deväťdesiat stupňov, alebo ho postaviť na nejaké záveterné miesto. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...
Žádné produkty