Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Otázky z oblasti Servis grilov

Späť na prehľad
  • 17.08.2016 Dušan B.

    Opravujete grily Weber?

    Dobrý deň, mám doma plynový gril Weber Q 1200 a pri poslednom grilovaní mi prasklo sklíčko na ciferníku termosondy. Robíte vo vašej predajni tiež servis grilov Weber? Môžete mi rozbitú termosondu opraviť prípadne vymeniť za novú? Ďakujem za pomoc.
  • 12.08.2016 Zdeněk Š.

    Opravujete grily Weber a predávate náhradné diely?

    Dobrý deň, pred časom som z druhej ruky kúpil plynový gril Spirit S-320, ale po krátkom bezproblémovom užívaní mi prestalo fungovať elektrické zapaľovanie. Môžete mi gril opraviť alebo vymeniť poškodené zapaľovanie za nové? Ďakujem.
  • 03.08.2016 Tomáš F.

    Vykonávate vo vašej predajni servis grilov Weber?

    Dobrý deň, je možné si vo vašej predajni nechať opraviť pokazený gril prípadne vymeniť poškodené súčiastky za nové? Ďakujem za odpoveď.
  • 01.08.2016 Anna K.

    Máte náhradné bočné madlo na gril Weber Compact Kettle 57 cm?

    Dobrý deň, bolo by možné zohnať náhradné bočné madlo na gril Weber Compact Kettle 57 cm? Ďakujem za odpoveď.
  • 23.07.2016 Ota K.

    Rozbil sa mi stojan na gril, môžete mi ho opraviť?

    Dobrý deň, mám doma gril od Weber Q 2400 Stand a rozbil sa mi ten stojan. Keď sa u vás zastavím, opravíte mi to? Alebo vymeníte mi ten rozbitý stojan za nový? Vďaka za odpoveď.
  • 20.07.2016 Teodor P.

    Predávate náhradné diely do grilov Weber?

    Dobrý deň, môžete mi pomôcť? Pri poslednej grilovačke sa mi rozbil gril Weber, náhradné diely som v najbližšej predajni nezohnal a tie od inej firmy mi do grilu nepasovali. Máte vy, ako predajňa Weber World na sklade náhradné diely alebo ma môžete prípadne odkázať na predajňu, kde tie náhradné diely zoženiem? Ďakujem za pomoc.
  • 29.06.2016 Jan K.

    Môžem si u vás vymeniť prázdnu plynovú fľašu za plnú?

    Dobrý deň, prosím o informáciu, či je u vás možné zakúpiť 5 litrovú fľašu na propán-bután? Ak áno, koľko by stála prípadná výmena plnej fľaše za prázdnu? Ďakujem za pomoc.
  • 14.06.2016 Vašek L.

    Ako na montáž plynového grilu Summit S-470?

    Dobrý deň, mal by som na vás prosbu. Mám záujem o váš gril Summit S-470, ale robí mi trochu starosť montáž grilu. Mohli by ste mi prosím trochu poradiť, ako na to? Najlepšie by boli samozrejme fotky s pracovným postupom. Ďakujem za pomoc.
  • 25.04.2016 Lukáš Z.

    Je možné prerobiť Weber gril Q 1200 z kartuše na PB fľašu?

    Dobrý deň, pred nedávnom som sa na vašich stránkach dočítal, že pripojenie na PB fľaše nie je dostupné. Mám záujem o Weber gril Q 1200, na ktorý by som chcel pripojiť dvojkilovú alebo päťkilovú PB fľašu. Aká je momentálne ohľadom pripojenia PB fľaše situácia? Ďakujem za odpoveď.
  • 21.04.2016 Michal K.

    Ako dlho trvá reklamačné konanie?

    Dobrý deň, zakúpil som si digitálny termometer Weber Style (kód výrobku 6741). Po krátkej dobe som zistil, že jedna zo sond nenačíta teplotu. Produkt je ešte v záruke. Môžete mi prosím povedať, ako dlho u vás trvá reklamačné konanie a či je možné zakúpiť sondu samostatne do zásoby.

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít