Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Otázky z oblasti Mäso, ryby, zelenina

Späť na prehľad
  • 16.08.2022 Roman B.

    Ako grilovať kuracie paličky?

    Dobrý deň, poradili by ste mi prosím, ako grilovať kuracie paličky? Robíme ich často v rúre, pretože chutia našim deťom. Na toto leto chcem kúpiť gril. Dajú sa paličky urobiť aj v ňom? Poprípade na akom grile sa robia paličky najlepšie?
  • 09.08.2022 Tomáš H.

    Ako sušiť mäso v sušičke?

    Dobrý deň, pred pár rokmi som u Vás kupoval gril a bol som s ním veľmi spokojný. Tento rok sa chcem vrhnúť do sušenia mäsa. Nemáte náhodu v ponuke nejakú sušičku a poprípade aj pár tipov ako v nej správne sušiť mäso?
  • 03.02.2022 Dušan M.

    AKO DLHO VYDRŽÍ SUŠENÉ MÄSO Z ELEKTRICKEJ UDIARNE?

    Dobrý deň, chceli by sme skúsiť v elektrickej udiarni pripraviť jerky. Kolegyňa, ktorá nám pomáhala udiareň vybrať, hovorila, že je to možné. Čo som čítal, tak sušené mäso vydrží pokojne aj celý rok. Príde mi to až neuveriteľne dlho. Čím je to spôsobené? Dá sa rovnaký výsledok dosiahnuť sušením mäsa v elektrickej udiarni?
  • 07.12.2021 Marek T.

    Ako naložiť ryby na údenie?

    Máme elektrickú udiareň a radi by sme skúsili aj údiť ryby. Zatiaľ to bolo samé bravčové. Líšia sa to nejako, alebo sa ryba aj bravčové mäso údia rovnako? Musím pred údením na nej dať nejakú marinádu, alebo ju do niečoho naložiť? Poradíte, prosím?
  • 06.01.2021 Marcel M.

    Ako dosiahnuť perfektnú kôrku na grilovanom mäse?

    Dobrý deň, rád by som Vás požiadal o radu, ako dosiahnuť perfektnú kôrku na grilovanom mäse? Máme gril na drevené uhlie Weber. Vďaka.
  • 05.01.2021 Radek K.

    Ako spoznáte, že je mäso správne ugrilované?

    Dobrý deň, existuje nejaký spôsob, ako spoznám, že mäso na grile je už hotové? Ako sa vyhnúť tomu, aby bolo sírové alebo naopak príliš vysušené? Vďaka.
  • 18.12.2020 Peter S.

    Môžem grilované mäso porciovať hneď, alebo je lepšie ho nechať oddýchnuť?

    Dobrý deň, je rozdiel, keď mäso naporcujem ihneď po zložení z grilu alebo keď ho nechám mimo gril chvíľu oddýchnuť? Ďakujem za odpoveď.
  • 16.10.2020 Eliška P.

    Ryba sa vždy prilepí na rošt grilu

    Dobrý deň, pri grilovaní rýb sa mi vždy ryba prilepí na rošt grilu a nakoniec sa pri otáčaní rozpadne. Ako jej ugrilovať, aby zostala krásne vcelku? Ďakujem za radu.
  • 21.08.2020 Petra J.

    Koľko receptov nájdem v kuchárke Biblia Grilovania Weber

    Dobrý deň, koľko receptov na grilovanie nájdem v novom vydaní kuchárky Biblia grilovania Weber?
  • 07.04.2020 Ján P.

    Je možné údiť lososa na cédrovej grilovacej doske?

    Dobrý deň, rád grilujem lososa na cédrovej doske. Môže sa cédrové drevo používať aj pri údení? Vďaka.

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít