Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Vyberte si prosím oblasť, ktorá vás zaujíma:

  • 03.10.2016 Pavel Š.

    Ako je to u vás s náhradnými dielmi?

    Dobrý deň, mám už desať rokov plynový gril Weber Genesis a som s ním maximálne spokojný. Bohužiaľ už doslúžil celý vnútrajšok, takže oba rošty sú prehnuté a striešky hrdzavé a olúpané a nepoužiteľná je aj zberná misa s odtokom do záchytnej misky. Potreboval by som toto vybavenie vymeniť za nové. Kam sa mám obrátiť? Ďakujem za pomoc.
  • 29.09.2016 Vlastimil R.

    Ako mám postupovať pri montáži Weber grilu Summit E-470?

    Dobrý deň, poradíte mi prosím, ako mám postupovať pri montáži grilu Summit E-470? A môžete mi ho zostaviť aj vy? Prepravujete tiež zostavené grily? Ďakujem za pomoc.
  • 29.09.2016 Jana H.

    Čím sa dá čistiť obojstranný liatinový tál?

    Dobrý deň, poradíte mi, čím sa dá čistiť obojstranný liatinový tál pre grily Summit? Je lepšie čistiť ho vodou so saponátom alebo skôr odporúčate očistiť liatinový tál škrabkou? Ďakujem za radu.
  • 22.09.2016 Pavel K.

    Máte nejaké ochranné pomôcky na grilovanie?

    Dobrý deň, predávate nejaké ochranné pomôcky na grilovanie? Zásteru, chňapku alebo tak. Ďakujem za odpoveď.
  • 22.09.2016 Milena V.

    Na čom sa najlepšie grilujú burgery?

    Dobrý deň, môžete mi prosím poradiť, na čom sa najlepšie grilujú hamburgery? A nepredávate aj nejaké ďalšie propriety na prípravu a grilovanie hamburgerov? Ďakujem za odpoveď.
  • 22.09.2016 Dušan V.

    Grily weber bazár

    Dobrý deň, máte nejaké grily v zľave alebo neprevádzkujete napríklad s grilmi Weber bazár? Mal by som záujem o nejaký gril na drevené uhlie, ale pokiaľ možno so zľavou. Ďakujem za odpoveď.
  • 19.09.2016 Dalibor M.

    Koľko brikiet potrebujem na jedno grilovanie?

    Dobrý deň, môžete mi povedať, akú veľkú dávku brikiet mám použiť na jedno grilovanie? Na koľko grilovaní by mi malo vystačiť osemkilové vrece brikiet Weber? Ďakujem za odpoveď.
  • 15.09.2016 Aleš Š.

    Potrebujem na použitie stojanu na kurča GBS rošt s vyberateľným stredom?

    Dobrý deň, chcel by som si u vás kúpiť stojan na kurča s katalógovým číslom 6482. Potrebujem na tento stojan na kurča ten rošt s vyberateľným stredom? Ďakujem za odpoveď.
  • 14.09.2016 Vítek L.

    Môžem pri nákupe nad 5 000 kč dostať inú kuchárku, než Rozpal to, šéfe!?

    Dobrý deň, chcem sa opýtať, či by nebolo možné pri nákupe nad 5000 kč dostať ako darček inú kuchárku, než tú sa Zdeňkem Pohlreichem, tú už totiž mám. Ďakujem.
  • 14.09.2016 Rudolf M.

    Ako sa pripája Weber gril Q 1200 k vozíku?

    Dobrý deň, na vašich webových stránkach som si vybral plynový gril Weber Q 1200. Páči sa mi aj variant s pojazdným vozíkom Standard, môžete mi ale najprv povedať, ako sa gril k vozíku pripevňuje? Vďaka za odpoveď.

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít