Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu otázku. Cédrové grilovacie doštičky používame primárne pri grilovaní. Jedná sa o veľmi obľúbenú prípravu obzvlášť morských plodov. Je to taká špecifická chuť a vôňa, ktorú dodáva jedlu. Nie som si ale istý, čo by s cédrom urobilo údenie v udiarni po dobu niekoľkých hodín. Predsa len je to ihličnan a tie nie sú všeobecne odporúčané na údenie. Viem si predstaviť použiť cédrovú doštičku počas údenia na obmedzenú dobu na ovoňanie mäsa a potom ju zase vybrať. Osobne by som ju použil počas údenia možno až v druhej polovici údenia. Pokiaľ máte radi údeného lososa prečo to nevyskúšať? Dôležité je, aby sa doštička nevznietila. Experimentovať môžete neobmedzene.
V prípade, že budete mať akékoľvek ďalšie otázky ohľadom udiarní či údenia, neváhajte a obráťte sa na nás. Môžete volať na našu zákaznícku linku, ďalej je vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...
Žádné produkty