Naša odpoveď:
Ďakujeme za otázku, Dane. Údenie kuracích stehien v elektrickej udiarni je výborný nápad a samozrejme Vám radi s naložením mäsa na údenie radi poradíme.
Údenie kuracích stehien v peletovom grile Pit Boss Navigator 150
Pred tým, než dáte stehná do udiarne, je vhodné ich krátko povariť (cca 10 minút), aby bola ich koža mäkká a dala sa po vyúdení jesť spolu s mäsom. Stehná osušte papierovou utierkou a nechajte 30 minút v udiarni roztopené na 50 °C uschnúť, bez pusteného generátora dymu. Následne už so zapnutým generátorom dymu zvýšte teplotu v udiarni na 60 °C a uďte 6 hodín.
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom údenia alebo Vás bude zaujímať čokoľvek ohľadom grilovania, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne s grilmi a udiarňami Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Ďalšia dlho očakávaná novinka tohtoročnej grilovacej sezóny - dva modely grilov Plancha od...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vašim perfektným spoločníkom na...
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Žádné produkty