Naša odpoveď:
Ďakujeme za otázku, Dane. Údenie kuracích stehien v elektrickej udiarni je výborný nápad a samozrejme Vám radi s naložením mäsa na údenie radi poradíme.

Údenie kuracích stehien v peletovom grile Pit Boss Navigator 150
Pred tým, než dáte stehná do udiarne, je vhodné ich krátko povariť (cca 10 minút), aby bola ich koža mäkká a dala sa po vyúdení jesť spolu s mäsom. Stehná osušte papierovou utierkou a nechajte 30 minút v udiarni roztopené na 50 °C uschnúť, bez pusteného generátora dymu. Následne už so zapnutým generátorom dymu zvýšte teplotu v udiarni na 60 °C a uďte 6 hodín.

V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom údenia alebo Vás bude zaujímať čokoľvek ohľadom grilovania, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne s grilmi a udiarňami Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Neviete, čím by ste mohli svojej návšteve vyraziť dych? Vianočka z klobás to urobí za vás! Ako...
Radi údite? Máte v rodine milovníkov údenín? A neviete, čím ich obdarovať? Máme pre vás ďalší tip...
To už všetci dobre vieme – domáca údiarňa je tradičný a v posledných rokoch opäť veľmi obľúbený...
Žádné produkty