Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Otázky z oblasti Výber správneho grilu

Späť na prehľad
  • 06.09.2018 Luděk Č.

    Potrebujem univerzálny gril na grilovanie na záhrade, doma aj na balkóne.

    Dobrý deň, obraciam sa na vás so žiadosťou o pomoc pri výbere záhradného grilu. Potrebujem gril, ktorý by som mohol použiť normálne na záhrade, ale aj na balkóne v paneláku. Mal by sa teda ľahko zložiť a rozložiť a mal by sa zmestiť do kufra osobného auta. Môžete mi odporučiť gril, ktorý by zodpovedal mojim požiadavkám? Ďakujem za odpoveď.
  • 04.09.2018 Andrej D.

    Predávate grily vhodné do reštaurácie?

    Dobrý deň, zháňam plynový gril pre svoju cateringovú firmu. Gril by mal byť dostatočne veľký, aby na ňom kuchár stihol pripraviť občerstvenie aspoň pre 15 – 20 ľudí naraz. Aké grily mi môžete odporučiť? Ďakujem.
  • 30.08.2018 Jan P.

    V čom sa líšia plynové grily Weber Spirit E-210 Orignal a Weber Spirit E-210 Classic?

    Dobrý deň, prosím o vysvetlenie, aké sú rozdiely medzi grilmi Weber EO-210, ktorý sa u nás nepredáva, a grilom Weber Spirit E-210 Original. Ďalej by ma zaujímalo, aké sú rozdiely medzi Spiritom E-210 Classic a Spirit E-210 Original. Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 27.08.2018 Petra K.

    Aké sú rozdiely medzi grilmi Weber Genesis II LX E-340 a Weber Genesis II E-310?

    Dobrý deň, rada by som sa opýtala aký je rozdiel medzi modelmi Weber Genesis II E-310 GBS a Weber Genesis II LX E-340 GBS? Je rozdiel len v postrannom horáku alebo aj v niečom inom? Ďakujem.
  • 26.08.2018 Robert K.

    Predávate plynové grily na plynovú kartušu?

    Dobrý deň, predávate nejaké plynové grily, ktoré sa nemusia pripájať na veľkú plynovú bombu? Ďakujem za odpoveď.
  • 23.08.2018 Marcela D.

    Môžete mi odporučiť nejaký komfortnejší kotlový gril?

    Dobrý deň, chcela by som si u vás vybrať záhradný gril na drevené uhlie. Chcela by som ale niečo viac než len obyčajný kotol na troch nôžkach. Môžete mi odporučiť nejaký lepší gril na drevené uhlie? Ďakujem za odpoveď.
  • 13.08.2018 Daniel L.

    Vyrábate vonkajšie kuchyne?

    Dobrý deň, pred časom som na vašich webových stránkach zazrel zaujímavú ponuku na výrobu vonkajšej kuchyne. Je táto ponuka stále platná? Ďakujem za odpoveď.
  • 11.08.2018 František P.

    Odporučíte mi gril na grilovanie na balkóne?

    Dobrý deň, ktorý Weber gril by ste mi odporučili na grilovanie na balkóne? Bývame na poslednom poschodí sedemposchodového paneláka. Ďakujem za odpoveď.
  • 09.08.2018 Martina V.

    Máte plynový gril Weber Q 3200 v inej než v čiernej farbe?

    Dobrý deň, mal by som záujem o plynový gril Weber Q 3200, ale chcel by som ho v inej ako v čiernej farbe. Predávate aj iné farebné varianty ako čierny, podobne ako u grilov Q 1200? Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 04.08.2018 Roman F.

    Máte na predajni vystavené nejaké grily Weber?

    Dobrý deň, chcel by som si u vás vybrať gril. Rozhodujem sa medzi grilmi na drevené uhlie Weber Master Touch a Weber Performer Original. Je možnosť si u vás na predajni grily prehliadnuť? Ďakujem za odpoveď.

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít