Dalo by sa povedať, že Zdeněk Pohlreich naučil Čechov a Slovákov grilovať. Keď v roku 2011 uviedla TV Prima prvé diely série Šéf na grilu, bolo to ako zjavenie. Známy šéfkuchár tam vtedy steaky pripravoval na grile Weber Gourmet - predchodcovi dnešného grilu Master Touch. Tu prvýkrát Česi videli v akcii liatinovú mriežku na grile a zistili že na grile sa dajú robiť aj iné veci ako špekáčiky…
V roku 2014 opäť na Prime pokračovala škola grilovania v relácii Rozpal to šéfe. Tu sa už grilovalo aj na plyne - konkrétne na griloch Spirit 320 a Q 3200. To bola celkom veľké zmena, a prvýkrát niekto ...
Dalo by sa povedať, že Zdeněk Pohlreich naučil Čechov a Slovákov grilovať. Keď v roku 2011 uviedla TV Prima prvé diely série Šéf na grilu, bolo to ako zjavenie. Známy šéfkuchár tam vtedy steaky pripravoval na grile Weber Gourmet - predchodcovi dnešného grilu Master Touch. Tu prvýkrát Česi videli v akcii liatinovú mriežku na grile a zistili že na grile sa dajú robiť aj iné veci ako špekáčiky…
V roku 2014 opäť na Prime pokračovala škola grilovania v relácii Rozpal to šéfe. Tu sa už grilovalo aj na plyne - konkrétne na griloch Spirit 320 a Q 3200. To bola celkom veľké zmena, a prvýkrát niekto ukázal, čo veľké grily vlastne poriadne dokážu. K slovu prišla aj exotická udiareň Weber a celý rad doplnkov zo systému výmenných roštov GBS. Ak teda chcete grilovať ako populárny šéfkuchár, skúste to na týchto griloch. Potom môžete porovnať výsledky …
Rozpal to, šéfe! je knižka plná receptov, rád a tipov od známeho šéfkuchára Zdeňka...
Otázka na tovarSezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...