Dalo by sa povedať, že Zdeněk Pohlreich naučil Čechov a Slovákov grilovať. Keď v roku 2011 uviedla TV Prima prvé diely série Šéf na grilu, bolo to ako zjavenie. Známy šéfkuchár tam vtedy steaky pripravoval na grile Weber Gourmet - predchodcovi dnešného grilu Master Touch. Tu prvýkrát Česi videli v akcii liatinovú mriežku na grile a zistili že na grile sa dajú robiť aj iné veci ako špekáčiky…
V roku 2014 opäť na Prime pokračovala škola grilovania v relácii Rozpal to šéfe. Tu sa už grilovalo aj na plyne - konkrétne na griloch Spirit 320 a Q 3200. To bola celkom veľké zmena, a prvýkrát niekto ...
Dalo by sa povedať, že Zdeněk Pohlreich naučil Čechov a Slovákov grilovať. Keď v roku 2011 uviedla TV Prima prvé diely série Šéf na grilu, bolo to ako zjavenie. Známy šéfkuchár tam vtedy steaky pripravoval na grile Weber Gourmet - predchodcovi dnešného grilu Master Touch. Tu prvýkrát Česi videli v akcii liatinovú mriežku na grile a zistili že na grile sa dajú robiť aj iné veci ako špekáčiky…
V roku 2014 opäť na Prime pokračovala škola grilovania v relácii Rozpal to šéfe. Tu sa už grilovalo aj na plyne - konkrétne na griloch Spirit 320 a Q 3200. To bola celkom veľké zmena, a prvýkrát niekto ukázal, čo veľké grily vlastne poriadne dokážu. K slovu prišla aj exotická udiareň Weber a celý rad doplnkov zo systému výmenných roštov GBS. Ak teda chcete grilovať ako populárny šéfkuchár, skúste to na týchto griloch. Potom môžete porovnať výsledky …
Rozpal to, šéfe! je knižka plná receptov, rád a tipov od známeho šéfkuchára Zdeňka...
Otázka na tovarČo už všetci dobre vieme – domáca udiareň je tradičným av posledných rokoch opäť veľmi obľúbeným...
Pretože sa rýchlo blížia vianočné sviatky a koniec roka, pripomenieme si, ako to v tomto období...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...