Dalo by sa povedať, že Zdeněk Pohlreich naučil Čechov a Slovákov grilovať. Keď v roku 2011 uviedla TV Prima prvé diely série Šéf na grilu, bolo to ako zjavenie. Známy šéfkuchár tam vtedy steaky pripravoval na grile Weber Gourmet - predchodcovi dnešného grilu Master Touch. Tu prvýkrát Česi videli v akcii liatinovú mriežku na grile a zistili že na grile sa dajú robiť aj iné veci ako špekáčiky…
V roku 2014 opäť na Prime pokračovala škola grilovania v relácii Rozpal to šéfe. Tu sa už grilovalo aj na plyne - konkrétne na griloch Spirit 320 a Q 3200. To bola celkom veľké zmena, a prvýkrát niekto ukázal, čo veľké grily vlastne poriadne dokážu. K slovu prišla aj exotická udiareň Weber a celý rad doplnkov zo systému výmenných roštov GBS. Ak teda chcete grilovať ako populárny šéfkuchár, skúste to na týchto griloch. Potom môžete porovnať výsledky …
Špičkový gril za rozumnú cenu. Nie nadarmo je Master-Touch našim najpredávanejším grilom.
Otázka na tovarRozpal to, šéfe! je knižka plná receptov, rád a tipov od známeho šéfkuchára Zdeňka...
Otázka na tovarŠpeciálna liatinová mriežka pre prudké opekanie. Využijete ju hlavne pri grilovaní...
SkladomŠpičkový plynový gril vsadený do vozíka má dvojdielny porcelánom smaltovaný liatinový...
SkladomSezóna údenia je už v plnom prúde, preto sa pre Vás snažíme zabezpečiť ďalšie a ďalšie príchute...
Digitálne elektrické udiarne Borniak Simple s možnosťou pomalého grilovania pri nízkych teplotách...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...