Počet porcií: 4
Náročnosť: stredná
Doba prípravy: cca 30 minút
Suroviny:
Postup: Krevety vložíme do marinády z oleja, pretlačeného cesnaku, nasekanej petržlenovej vňate. Osolíme, okoreníme a necháme chvíľku marinovať. Panvicu wok rozpálime a krevety sprudka opečieme. Na omáčku zmiešame med, sójovú omáčku, trený cesnak, dochutíme čili a citrónovou šťavou. Hotovou omáčkou zalejeme opečené krevety a krátko spoločne prehrejeme. Podávame s opečenou bagetkou.
Ďalšia dlho očakávaná novinka tohtoročnej grilovacej sezóny - dva modely grilov Plancha od...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vašim perfektným spoločníkom na...
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...