Na 10 kg mexických klobás budete potrebovať tieto suroviny:
Mäso pomelieme na mlynčeku s otvormi 6 až 8 milimetrov a dôkladne premiešame s korením a ďalšími prísadami. Premiešanú a okorenenú zmes napcháme do čriev a klobásy necháme ovariť vo vodnom kúpeli s teplotou 72-75 °C približne 1 hodinu. Ovarené klobásy rozvesíme do klasickej drevenej udiarne, domácej elektrickej udiarne alebo ich položíme na nerezové rošty a necháme údiť pri teplote 72-75 °C. Tieto klobásy môžeme tiež rovno opiecť na grile, bez údenia. Výsledok bude aj tak skvelý a zaručene si na nich pochutnáte.
Ďalšia dlho očakávaná novinka tohtoročnej grilovacej sezóny - dva modely grilov Plancha od...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vašim perfektným spoločníkom na...
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...