Počet porcií: 2 - 4
Náročnosť: jednoduché
Čas prípravy: 25 minút + 15 minút marinovanie
Suroviny:
Postup: Čerstvý baklažán dôkladne umyjeme a osušíme. Z baklažánu nakrájame tenké kolieska do 0,5 cm hrúbky, tie rozložíme na rovnú plochu, osolíme a necháme 15 minút odpočinúť. Pustenú tekutinu osušíme pláteným obrúskom. V miske zmiešame olej s rozotretým alebo nadrobno nakrájaným cesnakom a nasekanou čerstvou bazalkou. Takto pripravenou marinádou jednotlivé kolieska dôkladne potrieme, vložíme späť do misy a necháme 15 minút marinovať. Grilujeme pozvoľna priamo na grilovacom rošte po dobu 5 - 10 minút. Vhodné ako príloha ku grilovanému mäsu. Možno podávať ako ľahkú večeru pre milovníkov zdravej výživy.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...