Počet porcií: 2 - 4
Náročnosť: jednoduché
Čas prípravy: 25 minút + 15 minút marinovanie
Suroviny:
Postup: Čerstvý baklažán dôkladne umyjeme a osušíme. Z baklažánu nakrájame tenké kolieska do 0,5 cm hrúbky, tie rozložíme na rovnú plochu, osolíme a necháme 15 minút odpočinúť. Pustenú tekutinu osušíme pláteným obrúskom. V miske zmiešame olej s rozotretým alebo nadrobno nakrájaným cesnakom a nasekanou čerstvou bazalkou. Takto pripravenou marinádou jednotlivé kolieska dôkladne potrieme, vložíme späť do misy a necháme 15 minút marinovať. Grilujeme pozvoľna priamo na grilovacom rošte po dobu 5 - 10 minút. Vhodné ako príloha ku grilovanému mäsu. Možno podávať ako ľahkú večeru pre milovníkov zdravej výživy.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...