Počet porcií: 4
Náročnosť: stredná
Čas prípravy: 1 - 1 1/2 hodiny
Suroviny:
Na panvici roztopíme maslo, na ňom opatrne opečieme cibuľu a slaninu a odložíme nabok. Do malej kapustovej hlávky vyrežeme od kužeľového tvaru otvor do hĺbky cca 7 - 8 cm. Celú hlávku vnútri aj zvonka potrieme rozpusteným maslom a dôkladne okoreníme a osolíme. Vykrojenú dutinu naplníme opečenou slaninou s cibuľou, zalejeme obľúbenou BBQ omáčkou. Z alobalu si pripravíme prstenec, do ktorého vložíme kapustu, aby sa nekývala sem a tam. Kapustu grilujeme metódou nepriameho grilovania počas cca 1 - 1 1/2 hodiny až kým nie je krehká. Pri skúške prepečenia by sa mala dať kapusta zľahka prepichnúť ihlicou na grilovanie. Pred podávaním zlúpnite všetky vysušené listy, podávame teplé.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...