Počet porcií: 4
Náročnosť: veľmi ľahké
Doba prípravy: 20 minút
Suroviny:
Postup: Šampiňóny očistíme, malé nelúpeme, ukrojíme nožičky a ponecháme si iba hlavičky. Hlavičky okoreníme a každú samostatne zabalíme do kúska slaniny. Napichujeme striedavo so cherry paradajkami na pripravené špízy. Ak nemáme k dispozícii kovové ihly, môžeme použiť drevené špajdle, len ich konce obalíme alobalom, aby sa neprepálili. Hotové špízy vložíme na očistený rošt grilu a zvoľna grilujeme po dobu 10 - 12 minút. Priebežne kontrolujeme a otáčame.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...