Počet porcií: 4
Náročnosť: veľmi ľahké
Doba prípravy: 20 minút
Suroviny:
Postup: Šampiňóny očistíme, malé nelúpeme, ukrojíme nožičky a ponecháme si iba hlavičky. Hlavičky okoreníme a každú samostatne zabalíme do kúska slaniny. Napichujeme striedavo so cherry paradajkami na pripravené špízy. Ak nemáme k dispozícii kovové ihly, môžeme použiť drevené špajdle, len ich konce obalíme alobalom, aby sa neprepálili. Hotové špízy vložíme na očistený rošt grilu a zvoľna grilujeme po dobu 10 - 12 minút. Priebežne kontrolujeme a otáčame.
Ďalšia dlho očakávaná novinka tohtoročnej grilovacej sezóny - dva modely grilov Plancha od...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vašim perfektným spoločníkom na...
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...