Počet porcií: 2 - 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 - 40 minút
Suroviny:
Postup: Kuskus osolíme a pripravíme podľa návodu. Vychladnutý zmiešame s nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou, nadrobno nakrájanými paradajkami, osolíme a okoreníme. Pridáme prelisovaný cesnak. Kápie rozkrojíme na polovice, očistíme a zbavíme semienok. Opláchneme pod studenou vodou a naplníme pripravenou zmesou. Jednotlivé papriky vkladáme do keramickej či alobalovej misky. Grilujeme na priamom žiare po dobu 15 - 20 minút. Podlejeme vývarom, vodou či bielym vínom. Skoro hotové papriky posypeme nastrúhaným balkánskym syrom a ešte chvíľku zapečieme na grile. Podávame samé s čerstvou zeleninou alebo šalátom.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...