Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 12 - 15 minút
Suroviny:
Postup prípravy: Mladé klasy kukurice opatrne olúpeme. Šúpolie odstránime nožom alebo môžeme ponechať ako prírodné držadlo, v tomto prípade šúpolie stiahneme povrázkom alebo prúžkom vytvoreným z kúska šúpolia. Jednotlivé klasy potrieme bylinkovým olejom, ktorý vyrobíme zmiešaním zostávajúcich surovín. Grilujeme po dobu 12-15 minút na strednom žiare. Po sňatí z grilu ihneď podávame.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...