Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 12 - 15 minút
Suroviny:
Postup prípravy: Mladé klasy kukurice opatrne olúpeme. Šúpolie odstránime nožom alebo môžeme ponechať ako prírodné držadlo, v tomto prípade šúpolie stiahneme povrázkom alebo prúžkom vytvoreným z kúska šúpolia. Jednotlivé klasy potrieme bylinkovým olejom, ktorý vyrobíme zmiešaním zostávajúcich surovín. Grilujeme po dobu 12-15 minút na strednom žiare. Po sňatí z grilu ihneď podávame.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...