Počet porcií: 3 - 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 40 minút
Suroviny:
Postup: Zemiaky riadne umyjeme a vydrhneme kefkou. Osušíme a celé vložíme na rošt grilu. Na strednom žiare grilujeme približne 30 minút. V čase, keď sa zemiaky grilujú, máme čas vyrobiť ochutenú studenú omáčku. Kyslú smotanu dáme do misky, pridáme soľ a korenie podľa chuti, ďalej nasekané zelené bylinky (kôpor, petržlen, pažítka). Vymiešame a máme hotovo. Grilované zemiaky servírujeme teplé. Hotové na tanieri ľahko praskneme päsťou a zľahka osolíme. Polejeme studenou omáčkou z kyslej smotany. Výborné ako ľahká letná večera. Môžeme doplniť pohárom lahodného vychladeného mlieka.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...