Počet porcií: 2
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: do 20 minút
Suroviny:
Zrelé paradajky rozkrojíme naprieč na polovice. Cesnak prelisujeme a na troche oleja osmažíme. Gril rozpálime na priame grilovanie a na rošt vložíme paradajky, vo chvíli, keď sú zahnednuté cca 3 - 5 minút, obrátime kliešťami a lyžicou na ne rozdelíme opečený cesnak a ďalej pokračujeme v grilovaní. Horúce paradajky rozložíme na misu a posypeme hojne hoblinkami parmezánu, dozdobíme čerstvým tymiánom.
Dopyt po domácich udiarňach stále stúpa a začali sa množiť aj otázky ohľadom udiarní s väčšou...
Sezóna údenia je už v plnom prúde, preto sa pre Vás snažíme zabezpečiť ďalšie a ďalšie príchute...
Digitálne elektrické udiarne Borniak Simple s možnosťou pomalého grilovania pri nízkych teplotách...