Počet porcií: 2
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: do 20 minút
Suroviny:
Zrelé paradajky rozkrojíme naprieč na polovice. Cesnak prelisujeme a na troche oleja osmažíme. Gril rozpálime na priame grilovanie a na rošt vložíme paradajky, vo chvíli, keď sú zahnednuté cca 3 - 5 minút, obrátime kliešťami a lyžicou na ne rozdelíme opečený cesnak a ďalej pokračujeme v grilovaní. Horúce paradajky rozložíme na misu a posypeme hojne hoblinkami parmezánu, dozdobíme čerstvým tymiánom.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...