Počet porcií: 2
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: do 20 minút
Suroviny:
Zrelé paradajky rozkrojíme naprieč na polovice. Cesnak prelisujeme a na troche oleja osmažíme. Gril rozpálime na priame grilovanie a na rošt vložíme paradajky, vo chvíli, keď sú zahnednuté cca 3 - 5 minút, obrátime kliešťami a lyžicou na ne rozdelíme opečený cesnak a ďalej pokračujeme v grilovaní. Horúce paradajky rozložíme na misu a posypeme hojne hoblinkami parmezánu, dozdobíme čerstvým tymiánom.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...