Doba pôsobenia korenia pred grilovaním

Doba pôsobenia korenia pred grilovaním

1 - 15 minút 

  • potraviny o menšej veľkosti
  • morské plody
  • kocky mäsa,
  • malé okrúhle mäsové guličky a nakrájaná zelenina


15 - 30 minút

  • tenké porcie mäsa bez kosti
  • ako kuracie prsia
  • filetované ryby
  • bravčová panenka a steaky


30 - 90 minút

  • silnejšie porcie mäsa s kosťou aj bez nej
  • jahňacie stehno
  • celé kurča alebo hovädzia pečienka


2 - 8 hodín

  • väčšie a robustnejšie porcie mäsa
  • bravčové rebierka
  • celá šunka
  • bravčové pliecko a celý moriak
mg-3979
steak-z-tunaka1018
prazma-na-bylinkach-977
veprove68
veprovy-steak-800
hovezi151
mg-3764
mg-3838
kureci-cina-104
mg-3914
mg-3950
platyz-na-grilu-958