V našom ďalšom recepte Vám predvedieme, že na grile možno pripraviť aj jedno z najobľúbenejších slovenských jedál, vyprážaný bravčový rezeň v trojobale. Malou zaujímavosťou je, že klasické jedlo, ktoré sa v mnohých slovenských rodinách stalo vianočným jedlom miesto tradičného kapra, má svoj pôvod v Taliansku, kde ho pre vtedajšiu rakúsku monarchiu objavil slávny maršál Radecký.
Suroviny:
Postup:
My sme umyli nové zemiaky, šupku sme ponechali. Zo zemiakov nakrájame hranolky o rovnakej hrúbke, medzi tým si do rozpáleného grilu dáme liatinovú BBQ Gourmet wok panvicu a na nej dostatočné množstvo masti alebo oleja .. Dostatočnú teplotu skúsime vhodením jedného kúsku zemiaku, ak pení, môžeme prisypať ostatné hranolky. Vyprážame do zlatista. Než sa hranolky usmažia, obalíme štandardným spôsobom bravčové rezne v trojobale. Hotové hranolky vyberieme z panvice a uložíme na teplom mieste. Rezne vyprážame z oboch strán opäť dozlatista. Potom už neostáva nič iné ako popriať dobrú chuť.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...