Počet porcií: 2 - 4
Náročnosť: jednoduché
Čas prípravy: cca 1 hodina
Suroviny:
Postup: Pripravíme mäso, vedľa v miske zmiešame koreniacu zmes, ktorú sme si vopred sami namiešali, pridáme olej, kečup a sójovú omáčku, metličkou vyšľaháme hladkú marinádu. Mäso dôkladne zo všetkých strán potrieme a necháme v chlade odležať cca 1 hodinu. Grilujeme metódou nepriameho grilovania na strednom žiare počas cca 1 hodiny. Doplníme omáčkou napr. veľmi jednoduchou korenistou.
Ďalšia dlho očakávaná novinka tohtoročnej grilovacej sezóny - dva modely grilov Plancha od...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vašim perfektným spoločníkom na...
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...