Počet porcií: 2 - 4
Náročnosť: jednoduché
Čas prípravy: cca 1 hodina
Suroviny:
Postup: Pripravíme mäso, vedľa v miske zmiešame koreniacu zmes, ktorú sme si vopred sami namiešali, pridáme olej, kečup a sójovú omáčku, metličkou vyšľaháme hladkú marinádu. Mäso dôkladne zo všetkých strán potrieme a necháme v chlade odležať cca 1 hodinu. Grilujeme metódou nepriameho grilovania na strednom žiare počas cca 1 hodiny. Doplníme omáčkou napr. veľmi jednoduchou korenistou.
Dopyt po domácich udiarňach stále stúpa a začali sa množiť aj otázky ohľadom udiarní s väčšou...
Sezóna údenia je už v plnom prúde, preto sa pre Vás snažíme zabezpečiť ďalšie a ďalšie príchute...
Digitálne elektrické udiarne Borniak Simple s možnosťou pomalého grilovania pri nízkych teplotách...