Počet porcií: 2 - 4
Náročnosť: jednoduché
Čas prípravy: cca 1 hodina
Suroviny:
Postup: Pripravíme mäso, vedľa v miske zmiešame koreniacu zmes, ktorú sme si vopred sami namiešali, pridáme olej, kečup a sójovú omáčku, metličkou vyšľaháme hladkú marinádu. Mäso dôkladne zo všetkých strán potrieme a necháme v chlade odležať cca 1 hodinu. Grilujeme metódou nepriameho grilovania na strednom žiare počas cca 1 hodiny. Doplníme omáčkou napr. veľmi jednoduchou korenistou.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...