Počet porcií: 2 - 4
Náročnosť: jednoduché
Čas prípravy: cca 1 hodina
Suroviny:
Postup: Pripravíme mäso, vedľa v miske zmiešame koreniacu zmes, ktorú sme si vopred sami namiešali, pridáme olej, kečup a sójovú omáčku, metličkou vyšľaháme hladkú marinádu. Mäso dôkladne zo všetkých strán potrieme a necháme v chlade odležať cca 1 hodinu. Grilujeme metódou nepriameho grilovania na strednom žiare počas cca 1 hodiny. Doplníme omáčkou napr. veľmi jednoduchou korenistou.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...