Počet porcií: 2 - 4
Náročnosť: stredná
Čas prípravy: 1 hodina
Suroviny:
Postup: Bravčové rebierka položíme na doštičku, v mise zmiešame ostatné uvedené suroviny a metlou riadne prešľaháme. Pomocou silikónového štetca natrieme marinádou celý kus mäsa zo všetkých strán. Uložíme do chladu a necháme cca 2 hodiny marinovať. Grilujeme na nepriamom žiare po dobu cca 45 minút, občas obrátime. Podávame s chrenovou omáčkou.
Ďalšia dlho očakávaná novinka tohtoročnej grilovacej sezóny - dva modely grilov Plancha od...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vašim perfektným spoločníkom na...
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...