Počet porcií: 2 - 4
Náročnosť: stredná
Čas prípravy: 1 hodina
Suroviny:
Postup: Bravčové rebierka položíme na doštičku, v mise zmiešame ostatné uvedené suroviny a metlou riadne prešľaháme. Pomocou silikónového štetca natrieme marinádou celý kus mäsa zo všetkých strán. Uložíme do chladu a necháme cca 2 hodiny marinovať. Grilujeme na nepriamom žiare po dobu cca 45 minút, občas obrátime. Podávame s chrenovou omáčkou.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...