Počet porcií: 4 - 6
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 - 40 minút
Suroviny:
Postup: Porcie bôčika osolíme a okoreníme, zľahka naklepeme. Z piva, oleja, cesnaku vymiešame marinádu, do ktorej na niekoľko hodín naložíme naklepané plátky bôčika. Pred vložením na gril mäso zľahka osušíme. Po oboch stranách grilujeme 5 - 7 minút kým sa nevytvorí typické mriežkovanie zlatistej farby. V priebehu grilovania môžeme ešte ľubovoľne potierať zvyšnou marinádou. Podávame horúce s horčicou, chrenom a čerstvým chlebom.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...