Počet porcií: 4 - 6
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 - 40 minút
Suroviny:
Postup: Porcie bôčika osolíme a okoreníme, zľahka naklepeme. Z piva, oleja, cesnaku vymiešame marinádu, do ktorej na niekoľko hodín naložíme naklepané plátky bôčika. Pred vložením na gril mäso zľahka osušíme. Po oboch stranách grilujeme 5 - 7 minút kým sa nevytvorí typické mriežkovanie zlatistej farby. V priebehu grilovania môžeme ešte ľubovoľne potierať zvyšnou marinádou. Podávame horúce s horčicou, chrenom a čerstvým chlebom.
V prebiehajúcej grilovacej sezóne sa nám pre našich zákazníkov podarilo naskladniť nové plynové...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude vašim perfektným spoločníkom na...
Leto je tu a k nemu patria aj výlety, ktoré nás stoja veľa energie, obzvlášť ak sa rozhodnete...