Počet porcií: 4 - 6
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 - 40 minút
Suroviny:
Postup: Porcie bôčika osolíme a okoreníme, zľahka naklepeme. Z piva, oleja, cesnaku vymiešame marinádu, do ktorej na niekoľko hodín naložíme naklepané plátky bôčika. Pred vložením na gril mäso zľahka osušíme. Po oboch stranách grilujeme 5 - 7 minút kým sa nevytvorí typické mriežkovanie zlatistej farby. V priebehu grilovania môžeme ešte ľubovoľne potierať zvyšnou marinádou. Podávame horúce s horčicou, chrenom a čerstvým chlebom.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...