Počet porcií: 4 - 6
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 - 40 minút
Suroviny:
Postup: Porcie bôčika osolíme a okoreníme, zľahka naklepeme. Z piva, oleja, cesnaku vymiešame marinádu, do ktorej na niekoľko hodín naložíme naklepané plátky bôčika. Pred vložením na gril mäso zľahka osušíme. Po oboch stranách grilujeme 5 - 7 minút kým sa nevytvorí typické mriežkovanie zlatistej farby. V priebehu grilovania môžeme ešte ľubovoľne potierať zvyšnou marinádou. Podávame horúce s horčicou, chrenom a čerstvým chlebom.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...