Počet porcií: 4 -6
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 35 - 45 minút
Suroviny:
Postup: Plátky kotliet rozložíme na rovnú podložku, naklepeme tĺčikom na mäso alebo tupou hranou noža. Osolíme a okoreníme. Zo zvyšných prísad vymiešame marinádu. Naklepané plátky vložíme do marinády a mäso na niekoľko hodín naložíme. Pred samotným grilovaním mäso ľahko osušíme. Gril rozpálime na strednú teplotu na priame grilovanie a grilujeme po dobu 5 - 7 minút z každej strany. Ako prílohu podávame čerstvý mäkký chlieb a zeleninový šalát. Môžeme ponúknuť aj omáčky ku grilovanému mäsu Weber.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...