Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 - 40 minút
Suroviny:
Postup: V mise vymiešame z oboch cukrov, sladkej papriky, soli, cibule a chilli papričky koreniacu zmes na rebierka. Rebierka očistíme, odstránime prebytočný tuk a naporciujeme na požadované kúsky. Celé kúsky rebierok obalíme v zmesi korenia a cibule a necháme v chlade odležať. Gril si pripravíme na nepriame grilovanie. Grilujeme podľa potreby a veľkosti kusov. Priebežne otáčame, grilujeme z každej strany 15 - 30 minút. Priebežne otáčame a strážime, aby sa cibuľa nepripaľovala.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...