Počet porcií: 4 - 6
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 - 40 minút
suroviny:
Postup: Z pomarančovej šťavy, citrónovej šťavy a oleja zmiešame marinádu. Plátky mäsa naklepeme, osolíme a okoreníme. V pripravenej marináde necháme mäso v chlade približne 1 hodinu marinovať. Gril rozpálime na nepriame grilovanie a plátky grilujeme po dobu 5 - 6 minút z každej strany. Minimálne jedenkrát potrieme zvyškom marinády. Servírujeme teplé so zeleninovou oblohou a čerstvým pečivom. Môžeme tiež kombinovať s omáčkami k mäsu Weber.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...