Počet porcií: 4 - 6
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 - 40 minút
suroviny:
Postup: Z pomarančovej šťavy, citrónovej šťavy a oleja zmiešame marinádu. Plátky mäsa naklepeme, osolíme a okoreníme. V pripravenej marináde necháme mäso v chlade približne 1 hodinu marinovať. Gril rozpálime na nepriame grilovanie a plátky grilujeme po dobu 5 - 6 minút z každej strany. Minimálne jedenkrát potrieme zvyškom marinády. Servírujeme teplé so zeleninovou oblohou a čerstvým pečivom. Môžeme tiež kombinovať s omáčkami k mäsu Weber.
Ďalšia dlho očakávaná novinka tohtoročnej grilovacej sezóny - dva modely grilov Plancha od...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vašim perfektným spoločníkom na...
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...