Počet porcií: 4 - 6
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 - 40 minút
suroviny:
Postup: Z pomarančovej šťavy, citrónovej šťavy a oleja zmiešame marinádu. Plátky mäsa naklepeme, osolíme a okoreníme. V pripravenej marináde necháme mäso v chlade približne 1 hodinu marinovať. Gril rozpálime na nepriame grilovanie a plátky grilujeme po dobu 5 - 6 minút z každej strany. Minimálne jedenkrát potrieme zvyškom marinády. Servírujeme teplé so zeleninovou oblohou a čerstvým pečivom. Môžeme tiež kombinovať s omáčkami k mäsu Weber.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...