Počet porcií: 4 - 6
Náročnosť: stredná
Čas prípravy: do 45 minút
Suroviny:
Postup: Plátky krkovičky z mladého kusa jemne naklepeme tĺčikom na mäso, osolíme a okoreníme. Vo väčšej sklenenej mise zmiešame trený cesnak, najemno posekanú cibuľku, kečup, worchestrovú omáčku, cukor, majoránku a posekanú zelenú petržlenovú vňať na farebnú marinádu. Mäso naložíme do marinády na niekoľko hodín a uchováme v chlade. Grilujeme metódou priameho grilovania z každej strany po dobu 6-8 minút. Mäso kontrolujeme a priebežne otáčame. Pred vložením na gril mäso zľahka osušíme. V priebehu grilovania môžeme ešte potrieť zvyšnou marinádou. Ako prílohu podávame na štvrťky grilované zemiaky alebo čerstvý chlieb.
Dopyt po domácich udiarňach stále stúpa a začali sa množiť aj otázky ohľadom udiarní s väčšou...
Sezóna údenia je už v plnom prúde, preto sa pre Vás snažíme zabezpečiť ďalšie a ďalšie príchute...
Digitálne elektrické udiarne Borniak Simple s možnosťou pomalého grilovania pri nízkych teplotách...