Počet porcií: 4 - 6
Náročnosť: stredná
Čas prípravy: do 45 minút
Suroviny:
Postup: Plátky krkovičky z mladého kusa jemne naklepeme tĺčikom na mäso, osolíme a okoreníme. Vo väčšej sklenenej mise zmiešame trený cesnak, najemno posekanú cibuľku, kečup, worchestrovú omáčku, cukor, majoránku a posekanú zelenú petržlenovú vňať na farebnú marinádu. Mäso naložíme do marinády na niekoľko hodín a uchováme v chlade. Grilujeme metódou priameho grilovania z každej strany po dobu 6-8 minút. Mäso kontrolujeme a priebežne otáčame. Pred vložením na gril mäso zľahka osušíme. V priebehu grilovania môžeme ešte potrieť zvyšnou marinádou. Ako prílohu podávame na štvrťky grilované zemiaky alebo čerstvý chlieb.
V prebiehajúcej grilovacej sezóne sa nám pre našich zákazníkov podarilo naskladniť nové plynové...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude vašim perfektným spoločníkom na...
Leto je tu a k nemu patria aj výlety, ktoré nás stoja veľa energie, obzvlášť ak sa rozhodnete...