Počet porcií: 4 - 6
Náročnosť: stredná
Čas prípravy: do 45 minút
Suroviny:
Postup: Plátky krkovičky z mladého kusa jemne naklepeme tĺčikom na mäso, osolíme a okoreníme. Vo väčšej sklenenej mise zmiešame trený cesnak, najemno posekanú cibuľku, kečup, worchestrovú omáčku, cukor, majoránku a posekanú zelenú petržlenovú vňať na farebnú marinádu. Mäso naložíme do marinády na niekoľko hodín a uchováme v chlade. Grilujeme metódou priameho grilovania z každej strany po dobu 6-8 minút. Mäso kontrolujeme a priebežne otáčame. Pred vložením na gril mäso zľahka osušíme. V priebehu grilovania môžeme ešte potrieť zvyšnou marinádou. Ako prílohu podávame na štvrťky grilované zemiaky alebo čerstvý chlieb.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...