Počet porcií: 4 - 6
Náročnosť: stredná
Čas prípravy: do 45 minút
Suroviny:
Postup: Plátky krkovičky z mladého kusa jemne naklepeme tĺčikom na mäso, osolíme a okoreníme. Vo väčšej sklenenej mise zmiešame trený cesnak, najemno posekanú cibuľku, kečup, worchestrovú omáčku, cukor, majoránku a posekanú zelenú petržlenovú vňať na farebnú marinádu. Mäso naložíme do marinády na niekoľko hodín a uchováme v chlade. Grilujeme metódou priameho grilovania z každej strany po dobu 6-8 minút. Mäso kontrolujeme a priebežne otáčame. Pred vložením na gril mäso zľahka osušíme. V priebehu grilovania môžeme ešte potrieť zvyšnou marinádou. Ako prílohu podávame na štvrťky grilované zemiaky alebo čerstvý chlieb.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...