Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Z vlastných skúseností a na základe skúseností nazbieraných pri pravidelných grilovacích seminároch pre našich zákazníkov, môžeme povedať, že hovädzie hamburgery (ale aj akékoľvek iné) sa najlepšie grilujú na liatinovej mriežke pre zvlášť prudké opekanie Sear Grate z kolekcie príslušenstva Weber GBS. Aby ste mohla použiť liatinovú mriežku Sear Grate, musíte mať gril vybavený grilovacím roštom s vyberateľným GBS stredom. Prostriedok roštu sa potom vyberie a nahradí práve liatinovou mriežkou Sear Grate alebo iným ľubovoľným komponentom z kolekcie príslušenstva Weber GBS. Ak gril s týmto roštom nemáte, možno si ho kúpiť samostatne. GBS rošty sa ale vyrábajú iba pre kotlové grily o priemere 57 centimetrov a pre plynové grily Spirit, Genesis a Summit. Okrem liatinovej mriežky Sear Grate sa na grilovanie hamburgerov hodia tiež rôzne liatinové tály. Grilovanie, respektíve prípravu hamburgerov si môžete spríjemniť tiež špeciálnym lisom na hamburgery, ktorý vám pomôže vytvoriť klasický americký "štvrťlibrák" alebo poriadneho 230 gramového macka. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.
Ďalšia dlho očakávaná novinka tohtoročnej grilovacej sezóny - dva modely grilov Plancha od...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vašim perfektným spoločníkom na...
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Žádné produkty