Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Predhrievanie plynového grilu, ale aj akéhokoľvek iného, je pre správne grilovanie veľmi dôležité a rozhodne sa nejedná o žiadnu fámu. Bez riadne rozpáleného roštu sa v podstate nedá grilovať. Alebo dá, ale výsledok by vám a ani nikomu inému radosť rozhodne neurobil. Vlastne je to podobné ako keď varíte doma v kuchyni na klasickej panvici alebo pečiete v rúre. Keď sa chystáte vyprážať rezne, tiež si panvicu najskôr poriadne rozpálite, rovnako tak musíte predhriať rúru, keď chcete piecť kurča alebo nejaký múčnik. No a pri plynovom grile je to podobné. Pred každým grilovaním je dôležité zapáliť gril a nechať ho naplno bežať so zavretým poklopom aspoň dvadsať minút, kým sa gril nerozpáli na 260 ° C. Až potom na ňom môžete začať grilovať. V prípade ďalších otázok sa neváhajte na nás obrátiť. Na tieto účely môžete využiť našu zákaznícku linku, ďalej je vám k dispozícii kontaktný online formulár na našich webových stránkach alebo nás môžete prísť navštíviť do našej kamennej predajne Weber World Vladeko v Tachloviciach (medzi Zličínom a Rudnou u Prahy), kde sa vám bude venovať jeden z našich technických poradcov, ktorý zodpovie na každú vašu otázku na príslušenstvo a grily Weber.
Neviete, čím by ste mohli svojej návšteve vyraziť dych? Vianočka z klobás to urobí za vás! Ako...
Radi údite? Máte v rodine milovníkov údenín? A neviete, čím ich obdarovať? Máme pre vás ďalší tip...
To už všetci dobre vieme – domáca údiarňa je tradičný a v posledných rokoch opäť veľmi obľúbený...
Žádné produkty