Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu otázku. Cédrové grilovacie dosky používame primárne pri grilovaní.
Ide o veľmi obľúbenú prípravu obzvlášť morských plodov. Je to taká špecifická chuť a vôňa, ktorú dodáva jedlu. Nie som si ale istý, čo by s cédrom urobilo údenie v udiarni po dobu niekoľkých hodín. Predsa len je to ihličnan a tie nie sú všeobecne odporúčané na údenie. Viem si predstaviť použiť cédrovú dosku počas údenia na obmedzenú dobu na ovoňanie mäsa a potom ju zase vybrať. Osobne by som ho použil počas údenia možno až v druhej polovici údenia. Ak máte radi údeného lososa prečo to nevyskúšať? Dôležité je, aby sa doska nevznitila. Experimentovať môžete neobmedzene.
V prípade, že budete mať akékoľvek ďalšie otázky ohľadom udiarní a údenia, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej je vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Ďalšia dlho očakávaná novinka tohtoročnej grilovacej sezóny - dva modely grilov Plancha od...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vašim perfektným spoločníkom na...
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Žádné produkty