Naša odpoveď:
Dobrý deň Tobiáš, grily na drevené uhlie sú pre grilovanie priamou aj nepriamou metódou priamo robené. Aj vo Vašom grile na drevené uhlie Napoleon Charcoal Professional 605 je možné teda úplne jednoducho trhané mäso za pomoci nepriamej metódy ugrilovať. Táto metóda spočíva v tom, že mäso sa pripravuje dlhšiu dobu pri nižšej teplote, a to v nepriamom kontakte so žiarom. To umožňuje, aby sa mäso pomaly a rovnomerne prepieklo a získalo svoju charakteristickú šťavnatosť a vláčnosť.


V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom grilov na drevené uhlie alebo samotného grilovania, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Neviete, čím by ste mohli svojej návšteve vyraziť dych? Vianočka z klobás to urobí za vás! Ako...
Radi údite? Máte v rodine milovníkov údenín? A neviete, čím ich obdarovať? Máme pre vás ďalší tip...
To už všetci dobre vieme – domáca údiarňa je tradičný a v posledných rokoch opäť veľmi obľúbený...
Žádné produkty