Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. S podobnou otázkou, akú ste položil vy, sa na nás v minulosti obrátilo nemálo klientov. Všeobecne totiž prevláda povedomie, že dym vychádzajúci z brikiet alebo dreveného uhlia pozitívne ovplyvňuje chuť a dodáva mäsu výraznejšiu a pre grilovanie autentickejšiu chuť. Lenže je to trošičku inak. Fakticky nie je medzi grilovaním na drevenom uhlí a grilovaním na plyne žiadny podstatný chuťový rozdiel. Hovädzí steak z kotlového grilu chutí rovnako skvele ako hovädzí steak z plynového alebo elektrického grilu. Avšak u kotlového grilu môže chuť zvýrazniť placebo efekt dodaný dymom z brikiet alebo dreveného uhlia. To je však čisto individuálna záležitosť a môže platiť len u niekoho.
Takže odpoveď na vašu otázku "Chutí steak z kotlového grilu rovnako ako z plynového" znie "áno", avšak s poznámkou, že sa môže u niektorých ľudí prejaviť placebo efekt dymu a steak z kotlového grilu bude mať o niečo málo navrch. Ak by ste mal záujem o nejaký z našich kotlových alebo plynových grilov, alebo keby ste mal nejaké ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať. Okrem našej zákazníckej linky môžete využiť kontaktný online formulár, alebo nás môžete navštíviť priamo v našej predajni Weber World v Tachloviciach (medzi Zličínom a Rudnou pri Prahe), kde máme vystavenú väčšinu z našej ponuky grilov Weber a doplnkového príslušenstva.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...
Žádné produkty